Εμμ. Πορτάλιου 3-5 74 132 Ρέθυμνο, Κρήτη.Τηλ.: 28310 29241. Fax: 28310 51403.E-mail: info@cinelandpantelis.gr
iphone application cinelandpantelis android application cinelandpantelis

URANYA: Η πρεμιέρα της ταινίας

Πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας. Σε μία κατάμεστη αίθουσα, παρουσία του σκηνοθέτη και σεναριογράφου Κώστα Καπάκα, των τριών πιτσιρικάδων, Άρη Τσάπη, Ανδρέα Κυριακάκη, Μιχάλη Τσιράκη, της ενδυματολόγου Εύας Νάθενα και του παραγωγού Κώστα Λαμπρόπουλου, ταξιδέψαμε αρκετά χρόνια πίσω, σε μια εποχή αθώα, γεμάτη όνειρα και προσδοκίες, αλλά και δόσεις από τη σκληρή πραγματικότητα της δικτατορίας.

 

Παρακολουθήσαμε τις προσπάθειες των μικρών να γνωρίσουν τον έρωτα, αλλά και να γίνουν μάρτυρες ενός γεγονότος που θα σημαδέψει τις ζωές τους για πάντα. Γελάσαμε και συγκινηθήκαμε, αναπολήσαμε τα παιδικά μας χρόνια, ταυτιστήκαμε με τους ήρωες και απολαύσαμε τα εκπληκτικά τοπία του νησιού μας. Φρες, Κουρνάς, Γεωργιούπολη και Μάλεμε δίνουν το παρόν σε μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές παραγωγές. Το κοινό αποθέωσε τους συντελεστές, επιβραβεύοντάς τους με ένα παρατεταμένο θερμό χειροκρότημα.

 

Γιατί... ο έρωτας περνάει από το φεγγάρι!

Πίσω

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM. powered by HOTSoft.gr internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες