Η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «ΛΟΥΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ: ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΣΤΗ ΣΤΕΡΙΑ»

Πάνε μερικά χρόνια από τα γεγονότα της Πίττας που διαδραματίστηκαν στην ταινία «ΛΟΥΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ: ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ», τη μεγαλύτερη, έως τώρα, εισπρακτική επιτυχία του ελληνικού κινηματογράφου. Ο Νίκος Περάκης επέστρεψε... «επιστρατεύοντας» τις παλιοσειρές στη νέα του ταινία «ΛΟΥΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ: ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΣΤΗ ΣΤΕΡΙΑ», μια κοινωνική σάτιρα για την πολιτική και οικονομική κατάσταση του σήμερα.

Τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας, με παρόντες όλους τους συντελεστές της. Ο σκηνοθέτης Νίκος Περάκης, ο Ορφέας Αυγουστίδης, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, η Βίκυ Καγιά, ο Γιώργος Σεϊταρίδης, ο Ιωάννης Παπαζήσης, ο Σωκράτης Πατσίκας, ο Στέλιος Ξανθουδάκης, ο Ρένος Χαραλαμπίδης, η Τζένη Θεωνά, η Ράσμι Σούκουλη, η Ελευθερία Κόμη, η Δέσποινα Μαυροειδή, η Ευτυχία Γιακουμή και η Φανή Σπυριδάκη.

Παραμονές του Δεκαπενταύγουστου, ένα γεγονός θ΄αναστατώσει το Μίνωα Σταυρακομαθιακάκη. Η μικρή Φανουρία (Νούρι), την οποία έχει υιοθετήσει, εξαφανίζεται και τα ίχνη της τον οδηγούν στην Αθήνα. Εκεί, θα ξαναβρεθεί με την παλιοπαρέα και θα μπλεχτεί σε αρκετές περιπέτειες.

Το παρόν έδωσε πλήθος επωνύμων, μεταξύ τον οποίων ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, του οποίου το τραγούδι «Αξίζω», σε μουσική Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους Νίκου Γρίτση, ακούγεται στους τίτλους της ταινίας, οι γονείς του Ορφέα, Ντίνος Αυγουστίδης και Μαρία Τζομπανάκη, με τον πρώτο να υποδύεται το Ρεθυμνιώτη εισαγγελέα, ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου, οι οποίοι εμφανίζονται στην ταινία μέσω της εκπομπής τους, ο Αποστόλης Τότσικας, ο Κώστας Αποστολάκης, ο σκηνοθέτης Στράτος Μαρκίδης (σύντομα θα δούμε τη νέα του ταινία με τίτλο «Λάρισα Εμπιστευτικό»), ο Κώστας Βουτσάς, η ενδυματολόγος Εύα Νάθενα, η Σόφι Ζανίνου, ο Μανούσος Μανουσάκης και η Λόλα Νταϊφά.

Η προβολή της ταινίας στις αίθουσες θα ξεκινήσει την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου.

 

 

 

 

 

 

 

Πίσω