Η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «ΝΗSOS 2: ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΧΑΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ»

 

Η καλύτερη κωμωδία της πενταετίας επιστρέφει, με τους πρωταγωνιστές της να υπόσχονται άφθονο γέλιο, στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «ΝΗSOS 2: ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΧΑΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ""». Το πλούσιο καστ και αρκετοί από τους συντελεστές της έδωσαν το παρόν.

 

Πέντε χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας ο Μπάμπης, ο Άγης και η Αφροδίτη εκτίουν τις ποινές τους. Ο πρώτος με αναστολή, ο δεύτερος έχει μπροστά του πολλά χρόνια, ενώ η χήρα αποφυλακίζεται κανονικά. Την ίδια στιγμή, ο παπά Λάμπρος εκτίει μια άλλου είδους ποινή, καθώς η Ιερά Μητρόπολη του επέβαλε το επιτίμιο της «εθελοντικής προσφοράς» σε κρατουμένους. Η μοίρα τα φέρνει έτσι που δύο μόλις ημέρες πριν την αποφυλάκιση, Μπάμπης και Αφροδίτη, γίνονται κατά λάθος μάρτυρες της εξομολόγησης ενός ετοιμοθάνατου βαρυποινίτη στον παπά Λάμπρο. Μαθαίνουν για την ύπαρξη ενός μεγάλου θησαυρού στο νησί, από τα χρόνια της τουρκοκρατίας, η θέση του οποίου υπάρχει σημειωμένη σε κάποιο χάρτη διαιρεμένο σε δύο κομμάτια. Στο χάος που θα ακολουθήσει, θα εμπλακούν όλοι οι παλιοί γνώριμοι, μεταξύ των οποίων και το φάντασμα της… Ολυμπίας.

 

Στην ταινία ακούγεται το καινούριο τραγούδι των Onirama «Χαμένος Θησαυρός». Η προβολή της στις αίθουσες θα ξεκινήσει την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου. Μην τη χάσετε...

 

 

 

 

 

 

Πίσω