Εμμ. Πορτάλιου 3-5 74 132 Ρέθυμνο, Κρήτη.Τηλ.: 28310 29241. Fax: 28310 51403.E-mail: info@cinelandpantelis.gr
iphone application cinelandpantelis android application cinelandpantelis

Βραβείο σεναρίου για την ταινία «ΑΛΠΕΙΣ» στο Φεστιβάλ Βενετίας.

Με το βραβείο σεναρίου τιμήθηκε η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, «Άλπεις», στο 68o Φεστιβάλ Βενετίας. Ο πολυτάλαντος Έλληνας σκηνοθέτης, ο οποίος έφτασε μια ανάσα από το Όσκαρ Ξενόγλωσσης ταινίας με τον «Κυνόδοντα», συνεχίζει να κερδίζει τις εντυπώσεις στα διεθνή Φεστιβάλ.

 

Στη νέα του ταινία, πρωταγωνιστούν η Αγγελική Παπούλια, ο Άρης Σερβετάλης, η Αριάν Λαμπέντ και ο Τζόνι Βεκρής. Το σενάριο επιμελείται ο ίδιος ο Λάνθιμος σε συνεργασία με τον Ευθύμη Φιλίππου, όπως άλλωστε και στον «Κυνόδοντα» και μας παρουσιάζει την ιστορία μιας νυχτερινής νοσηλεύτριας η οποία προσφέρεται, έναντι χρηματικής αμοιβής, σε ανθρώπους που έχουν χάσει αγαπημένα τους πρόσωπα, αντικαθιστώντας τους νεκρούς στις καθημερινές σχέσεις τους με τους συγγενείς.

 

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες μέσα στο φθινόπωρο.

 

 

 

 

Πίσω

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM. powered by HOTSoft.gr internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες