Εμμ. Πορτάλιου 3-5 74 132 Ρέθυμνο, Κρήτη.Τηλ.: 28310 29241. Fax: 28310 51403.E-mail: info@cinelandpantelis.gr
iphone application cinelandpantelis android application cinelandpantelis

Η πρεμιέρα της ταινίας «Ο ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΗΡΟΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ: ΜΕΡΟΣ Β 3D» στο Λονδίνο

Ήταν η μεγαλύτερη, σε προσέλευση κόσμου, που έγινε ποτέ στο Λονδίνο! Ο λόγος για την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Ο ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΗΡΟΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ: ΜΕΡΟΣ Β 3D» που πραγματοποιήθηκε στη Βρετανική πρωτεύουσα.

 

Χιλιάδες κόσμου κατέκλυσε, αρκετές ώρες νωρίτερα, την Trafalgar Square και την Leicester Square, προκειμένου να δει από κοντά τους αγαπημένους του πρωταγωνιστές. Το μήκος του κόκκινου χαλιού ξεπερνούσε τα 7 χλμ, ενώ είχε στηθεί ειδική εξέδρα και αρκετές γιγαντοοθόνες που αναμετέδιδαν την τελετή.

 

Οι συντελεστές της ταινίας, αφού υπέγραψαν αρκετά αυτόγραφα, κατευθύνθηκαν προς την εξέδρα όπου και αποθεώθηκαν από τους πολυάριθμους θαυμαστές τους. Στη συνέχεια, πήραν το λόγο και ευχαρίστησαν, ο καθένας ξεχωριστά, τον κόσμο για την υποδοχή και την αγάπη με την οποία τους περιέβαλε τα τελευταία δέκα χρόνια. Φανερά συγκινημένοι η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, ο Ντάνιελ Ράντκλιφ και η Έμα Γουότσον δεν μπόρεσαν να κρύψουν τα δάκρυά τους, καθώς κλείνει ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής τους.

 

Η προβολή της ταινίας ξεκινά, σε παγκόσμια πρεμιέρα, την Τετάρτη 13 Ιουλίου, δύο μέρες πριν την επίσημη έναρξή της στις ΗΠΑ, σε 3D.

 

Δείτε φωτογραφίες, αλλά και ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα:

 

 

 

Πίσω

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM. powered by HOTSoft.gr internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες