Εμμ. Πορτάλιου 3-5 74 132 Ρέθυμνο, Κρήτη.Τηλ.: 28310 29241. Fax: 28310 51403.E-mail: info@cinelandpantelis.gr
iphone application cinelandpantelis android application cinelandpantelis

O Χαβιέ Μπαρδέμ σε ρόλο κακού στον 23ο «Τζέιμς Μποντ»!

 

Με τη συμμετοχή του Χαβιέ Μπαρδέμ, σε ρόλο κακού, πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της 23ης ταινίας «Τζέιμς Μποντ». Όπως ανακοινώθηκε, ο τίτλος της θα είναι «Skyfall».

 

Ο Ντάνιελ Κρεγκ θα υποδυθεί για τρίτη φορά το βρετανό πράκτορα, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Σαμ Μέντες («Ο Δρόμος της απώλειας», «American Beauty»). Στην ταινία πρωταγωνιστούν ακόμα οι Ρέιφ Φάινς, Ναόμι Χάρις («Οι Πειρατές της Καραϊβικής»), Μπεν Γουίσο («Άρωμα: Η ιστορία ενός δολοφόνου») και φυσικά η Τζούντι Ντεντς στο ρόλο της Μ.

 

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Οι γονείς μου με πήγαιναν δω τις ταινίες του Τζέιμς Μποντ και τις έχω δει όλες. Το να παίξω σε μια ταίνία Μποντ είναι φοβερό», δήλωσε ο βραβευμένος με Όσκαρ Χαβιέ Μπαρδέμ, ωστόσο δεν προχώρησε σε λεπτομέρειες για το ρόλο του.

 

Η ταινία θα βγει στις ελληνικές αίθουσες την 1η Νοεμβρίου 2012, μία εβδομάδα νωρίτερα από τις Η.Π.Α!

 

 

 

Πίσω

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM. powered by HOTSoft.gr internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες