«ΤΕΛΕΙΟΙ ΞΕΝΟΙ», η νέα ταινία του Θοδωρή Αθερίδη!

Μετά τις ταινίες «Μια μέλισσα τον Αύγουστο» και «Από Έρωτα», ο Θοδωρής Αθερίδης πραγματοποιεί το τρίτο του κινηματογραφικό εγχείρημα, με τίτλο «ΤΕΛΕΙΟΙ ΞΕΝΟΙ» (αρχικός τίτλος «ΥΠΕΡΟΧΟΙ ΨΕΥΤΕΣ»), έχοντας και πάλι τον τριπλό ρόλο ηθοποιού-σκηνοθέτη-σεναριογράφου.

Θα άφηνες το σύντροφό σου και τους πιο κοντινούς σου ανθρώπους να ακούσουν τις κλήσεις που δέχεσαι στο κινητό σου; Να διαβάσουν τα μηνύματα που λαμβάνεις και στέλνεις; Να δουν τις αποθηκευμένες φωτογραφίες; Και τι θα μάθαιναν για σένα, αν το έκαναν; Οι βασικοί χαρακτήρες της ταινίας ξεκινούν ένα τέτοιο παιχνίδι, μόνο που δεν είναι καθόλου έτοιμοι για αυτό που έρχεται. Θα μπορέσουν να ζήσουν με τα συγκλονιστικά, πιπεράτα μυστικά που αποκαλύπτονται;

Πρωταγωνιστούν οι Θοδωρής Αθερίδης, Σμαράγδα Καρύδη, Μαρία Ναυπλιώτου, Άλκις Κούρκουλος, Μάκης Παπαδημητρίου, Ευαγγελία Συριοπούλου, Γιάννος Περλέγκας, Χριστίνα Βαρώτσου.

Τη διεύθυνση φωτογραφίας έχει αναλάβει ο Γιώργος Αργυροηλιόπουλος, την καλλιτεχνική διεύθυνση η Εύα Νάθενα και το μοντάζ ο Λάμπης Χαραλαμπίδης.

Η ταινία βασίζεται στη μεγάλη ιταλική επιτυχία «Perfetti Sconosciuti» του Πάολο Τζενοβέζε και αναμένεται στους κινηματογράφους στις 15 Δεκεμβρίου.

 

Πίσω