Εμμ. Πορτάλιου 3-5 74 132 Ρέθυμνο, Κρήτη.Τηλ.: 28310 29241. Fax: 28310 51403.E-mail: info@cinelandpantelis.gr
iphone application cinelandpantelis android application cinelandpantelis

«ΤΕΛΕΙΟΙ ΞΕΝΟΙ», η νέα ταινία του Θοδωρή Αθερίδη!

Μετά τις ταινίες «Μια μέλισσα τον Αύγουστο» και «Από Έρωτα», ο Θοδωρής Αθερίδης πραγματοποιεί το τρίτο του κινηματογραφικό εγχείρημα, με τίτλο «ΤΕΛΕΙΟΙ ΞΕΝΟΙ» (αρχικός τίτλος «ΥΠΕΡΟΧΟΙ ΨΕΥΤΕΣ»), έχοντας και πάλι τον τριπλό ρόλο ηθοποιού-σκηνοθέτη-σεναριογράφου.

Θα άφηνες το σύντροφό σου και τους πιο κοντινούς σου ανθρώπους να ακούσουν τις κλήσεις που δέχεσαι στο κινητό σου; Να διαβάσουν τα μηνύματα που λαμβάνεις και στέλνεις; Να δουν τις αποθηκευμένες φωτογραφίες; Και τι θα μάθαιναν για σένα, αν το έκαναν; Οι βασικοί χαρακτήρες της ταινίας ξεκινούν ένα τέτοιο παιχνίδι, μόνο που δεν είναι καθόλου έτοιμοι για αυτό που έρχεται. Θα μπορέσουν να ζήσουν με τα συγκλονιστικά, πιπεράτα μυστικά που αποκαλύπτονται;

Πρωταγωνιστούν οι Θοδωρής Αθερίδης, Σμαράγδα Καρύδη, Μαρία Ναυπλιώτου, Άλκις Κούρκουλος, Μάκης Παπαδημητρίου, Ευαγγελία Συριοπούλου, Γιάννος Περλέγκας, Χριστίνα Βαρώτσου.

Τη διεύθυνση φωτογραφίας έχει αναλάβει ο Γιώργος Αργυροηλιόπουλος, την καλλιτεχνική διεύθυνση η Εύα Νάθενα και το μοντάζ ο Λάμπης Χαραλαμπίδης.

Η ταινία βασίζεται στη μεγάλη ιταλική επιτυχία «Perfetti Sconosciuti» του Πάολο Τζενοβέζε και αναμένεται στους κινηματογράφους στις 15 Δεκεμβρίου.

 

Πίσω

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM. powered by HOTSoft.gr internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες