ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ
ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ  ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ!

ΟΥΠΣ! το κουκλοθέατρο

Μια περιπέτεια για ατρόμητα παιδιά και φοβητσιάρηδες πειρατές!

Η ιστορία της μικρής Μάγιας που ήθελε να γίνει πειρατής γιατί οι πειρατές είναι ατρόμητοι σαν εκείνη! Η Μάγια λέει πως δεν φοβάται τίποτα! Μα δεν γίνεται αυτό όλοι μας κάτι φοβόμαστε! «Δε φοβάμαι, είμαι ατρόμητη» φωνάζει, «όταν μεγαλώσω θα γίνω πειρατής και δεν θα ακούω κανέναν!» Μα γιατί να περιμένει; Στην εφημερίδα του μπαμπά της υπάρχει μια αγγελία: «Ζητούνται ατρόμητοι πειρατές σε πειρατικό καράβι, αμοιβή μερίδιο από τον θησαυρό, παπαγάλος όχι απαραίτητος». Η Μάγια γίνεται μέλος του πληρώματος και ταξιδεύει με το πειρατικό καράβι ανακαλύπτοντας πως δεν είναι καθόλου εύκολη δουλειά αυτή του πειρατή! Μαζί με τον καπετάν Φασαρία και το βοηθό του τον Μπαρούτ, θα αντιμετωπίσει τους φόβους της και θα καταλάβει πως ακόμα και οι πειρατές φοβούνται!

Μια αστεία, διαδραστική παράσταση με κούκλες muppet, ηθοποιούς και πρωτότυπη μουσική που μας θυμίζει ότι δεν είναι κακό να φοβόμαστε, αρκεί να αναγνωρίζουμε τους φόβους μας και να τους κοιτάμε κατάματα. Μια θαλασσινή ιστορία για παιδιά και άτακτους μεγάλους που μας βάζει να σκεφτούμε πως αντί να προσπαθούμε να ξεφύγουμε απ' όσα μας δυσκολεύουν, είναι καλύτερα να τα αντιμετωπίζουμε μεταμορφώνοντας τα σε παιχνίδι.

 

Παραμύθι-Εμψύχωση-Μουσική-Κούκλες-Σκηνικά:   ΟΥΠΣ! το κουκλοθέατρο
Προτεινόμενη ηλικία:   Για παιδιά άνω των 3 ετών
Διάρκεια παράστασης:   60'
Παραγωγή:   ΟΥΠΣ! το κουκλοθέατρο
Είδος παράστασης:   Κουκλοθέατρο
Συνδέσεις:   Επίσημη ιστοσελίδα
     
Τιμή εισιτηρίου:  

8 €

Ώρες προπώλησης:

  • Πέμπτη 21/02: 19.30 - 23.30
  • Παρασκευή 22/02: 10.00 - 12.00 και 17.00 - 23.30
  • Σάββατο 23/02: 17.00 - 23.30
Πληροφορίες:   6932337032
  • Προπωλούνται εισιτήρια με αρίθμηση θέσεων

 

  • Η ομάδα «ΟΥΠΣ! το κουκλοθέατρο» δημιουργήθηκε από την Αγγελική Γουναρίδη και τον Αλέξανδρο Μονοκάνδυλο όταν αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους! Μέσα από την κοινή τους αγάπη για το κουκλοθέατρο, τις ιστορίες και τις παραστατικές τέχνες προσπαθούν να μιλήσουν για όλα αυτά που ονειρεύονται και πιστεύουν σε μικρούς και μεγάλους. Με όχημα το κουκλοθέατρο και σαν τρελοί οδηγοί οι 2 κουκλοπαίχτες ταξιδεύουν στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε σχολεία, πλατείες, κοινωνικά κέντρα, θέατρα αλλά και στο μυαλό σας! Για να μάθετε τι σημαίνει «ΟΥΠΣ!» θα πρέπει να έρθετε σε µια παράσταση µας ή να βάλετε την φαντασία σας να δουλέψει...

 

Πίσω