ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ
ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ  ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

ΕΝΑΣ ΣΚΙΟΥΡΟΣ ΣΟΥΠΕΡ-ΗΡΩΑΣ 2

(The Nut Job 2: Nutty By Nature)

Ο σκανδαλιάρης σκίουρος Σέρλι, ο γλυκύτατος Κολλητός, η τρυφερή Άντυ και η γκαφατζού Γλύκα ζουν μια όμορφη και ήρεμη ζωή που είναι άφθονη σε φαγητό. Μέχρι που το μαγαζί που τους προμηθεύει τους αγαπημένους τους ξηρούς καρπούς ανατινάζεται! Μετά την άκαρπη προσπάθειά τους να βρουν φαγητό στην πόλη, ο Σέρλι και η παρέα του το βάζουν για το Liberty Park, το οποίο όμως έχει βάλει στο μάτι ο δήμαρχος και θέλει να γκρεμίσει για να χτίσει στη θέση του ένα λούνα παρκ. Όταν ο Σέρλι και η παρέα του καταφθάνουν, η μάχη ξεκινά...

Οι αγαπημένοι μας ήρωες συναντιούνται ξανά, σε μια απολαυστική κωμωδία γεμάτη δράση, χιούμορ και... πολλούς ξηρούς καρπούς!

 

Δανείζουν τις φωνές τους οι:

 

Θανάσης Κουρλαμπάς, Άννα Κουτσαφτίκη, Άντρια Ράπτη, Βασίλης Μήλιος, Σταύρος Σιούλης, Φώτης Πετρίδης, Δημήτρης Μακαλιάς

Σκηνοθεσία:

 

Καλ Μπρούκνερ

Μουσική:

 

Χέιτορ Περέιρα

Παραγωγή:

 

Χάρι Λίντεν, Τζόνγκσου Κιμ, Γιούνγκι Λι, Λι Λι Μα, Γιόνγκαν Κιμ, Μπομπ Μπαρλέν

Σενάριο:

 

Σκοτ Μπίντλεϊ, Καλ Μπρούκνερ, Μπομπ Μπαρλέν

Είδος ταινίας:

 

Κινουμένων σχεδίων

Συνδέσεις:

 

Επίσημη ιστοσελίδα

 

  • Δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία για τον Καλ Μπράνκερ.

 

  • Για την παραγωγή της ταινίας δούλεψε μια μεγάλη και απόλυτα εξειδικευμένη ομάδα καλλιτεχνών από όλο τον κόσμο. Καθώς η δημιουργία μιας ταινίας κινουμένων σχεδίων είναι μια αργή διαδικασία που απαιτεί ιδιαίτερη σχολαστικότητα, περισσότεροι από 150 καλλιτέχνες εργάστηκαν για πάνω από δύο χρόνια προκειμένου να φτιάξουν τους χαρακτήρες, τα σκηνικά, τα props, τη μουσική και πολλά ακόμα στοιχεία.

 

  • Η πρώτη ταινία κυκλοφόρησε το 2014.

Πίσω