ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ
ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝ  ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝ

GLASS

O M. Νάιτ Σιάμαλαν φέρνει μαζί δυο από τους πιο αναγνωρισμένους χαρακτήρες της φιλμογραφίας του - τον «Άφθαρτο» από το 2000 και το «Διχασμένο» από το 2016 στο «Glass», ένα εκρηκτικό, καινούριο θρίλερ, που ακολουθεί κόμικ κανόνες. Από τον «Άφθαρτο», ο Μπρους Γουίλις επιστρέφει ως Ντέιβιντ Νταν και ο Σάμουελ Λ. Τζάκσον ως Ελάιτζα Πράις, γνωστός και ως κος Γκλας. Μαζί τους αυτή τη φορά και ο Τζέιμς ΜακΑβόι, αναβιώνοντας τον ρόλο του Κέβιν Γουέντελ Κραμπ και των πολλαπλών προσωπικοτήτων του που κατοικούν μέσα του, και η Άνια Τέιλορ-Τζόι ως Κέισι Κουκ, η μοναδική που επέζησε της συνάντησης μαζί του. Ακολουθώντας το φινάλε του «Διχασμένου», ο Γκλας βρίσκει το Νταν να καταδιώκει τον Κραμπ σε μια σειρά από κλιμακωτές συναντήσεις, όπου η στιβαρή παρουσία του Πράις μοιάζει σαν ενός μαέστρου που φαίνεται να κρατάει μυστικά και για τους δυο.

 

Ηθοποιοί:

 

Τζέιμς ΜακΑβόι, Μπρους Γουίλις, Άνια Τέιλορ-Τζόι, Σάρα Πόλσον, Σάμουελ Λ. Τζάκσον, Λουκ Κέρμπι, Σπένσερ Τριτ Κλαρκ, Τζέιν Παρκ Σμιθ, Νταϊάνα Σίλβερς

Σκηνοθεσία:

 

Μ. Νάιτ Σιάμαλαν

Μουσική:

 

Γουέστ Ντίλαν Θόρντσον

Παραγωγή:

 

Μ. Νάιτ Σιάμαλαν, Τζέισον Μπλουμ, Μαρκ Μπίνστοκ, Ασβίν Ρατζάν

Σενάριο:

 

Μ. Νάιτ Σιάμαλαν

Είδος ταινίας:

 

Θρίλερ μυστηρίου

Συνδέσεις:

 

Επίσημη ιστοσελίδα

 

  • Αποτελεί συνέχεια των ταινιών «Άφθαρτος» και «Διχασμένος».

 

  • Πέμπτη συνεργασία για Μπρους Γουίλις και Σάμουελ Λ. Τζάκσον, μετά τις ταινίες «Το γεμιστό όπλο Νο 1», «Pulp Fiction», «Πολύ σκληρός για να πεθάνει: Η εκδίκηση» και «Άφθαρτος».

 

  • Ο Μ. Νάιτ Σιάμαλαν εμφανίζεται σε σκηνή της ταινίας, κάτι που συνηθίζει άλλωστε στις ταινίες του.

 

  • Τα γυρίσματα διήρκεσαν 39 ημέρες.

 

  • Τρίτη ταινία όπου ο Τζέιμς ΜακΑβόι εμφανίζεται με ξυρισμένο κεφάλι, μετά τις «X-Men: Απόκαλιψ» και «Διχασμένος».

 

  • Η 13η ταινία μεγάλου μήκους Μ. Νάιτ Σιάμαλαν.

 

  • Τον Μάρτιο θα δούμε το Σάμουελ Λ. Τζάκσον στην ταινία «Captain Marvel» και τον Ιούλιο στην ταινία «Spider-Man: Μακριά από τον τόπο του».

 

  • Τον Ιούνιο θα δούμε τον Τζέιμς ΜακΑβόι στην ταινία «X-Men: Ο μαύρος φοίνικας» και λίγο αργότερα την Άνια Τέιλορ-Τζόι στην ταινία «Οι νέοι μεταλλαγμένοι». Ο ΜακΑβόι συμμετέχει επίσης στην ταινία «Το Αυτό: Κεφάλαιο ΙΙ», που θα θα δούμε το Σεπτέμβριο .

 

Πίσω