ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ
ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ  ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ

H ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΟΝΑ

(The Curse Of La Llorona)

H Γιορόνα. Μία γυναίκα που κλαίει. Μία απόκοσμη παρουσία, κάπου ανάμεσα στον Ουρανό και την Κόλαση, παγιδευμένη σε μια φοβερή μοίρα σφραγισμένη από το ίδιο της το χέρι. Η απλή αναφορά στο όνομά της, προκαλεί τρόμο σ’ ολόκληρο τον κόσμο, για γενιές. Όταν ήταν ζωντανή, έπνιξε τα παιδιά της, εξαιτίας της οργισμένης ζήλιας της, ρίχνοντας στη συνέχεια και τον εαυτό της στο αφρισμένο ποτάμι, σπαράζοντας από πόνο. Τώρα τα δάκρυα της είναι αιώνια. Είναι θανατηφόρα. Και εκείνοι που ακούν το θανάσιμο θρήνο της τη νύχτα, είναι καταδικασμένοι. Η Γιορόνα παραφυλά στις σκιές και αρπάζει παιδιά, θέλοντας να τα κάνει δικά της. Καθώς οι αιώνες περνούν, η επιθυμία της έχει γίνει πιο αδηφάγος... και η μέθοδός της πιο τρομακτική.

Στη δεκαετία του 1970, στο Λος Άντζελες, η Γιορόνα παραφυλά τη νύχτα για νέα παιδιά. Παραβλέποντας την προειδοποίηση μιας προβληματικής μητέρας που είναι ύποπτη για παιδική παρενόχληση, μία κοινωνική λειτουργός και τα μικρά παιδιά της σύντομα θα βρεθούν σε μια τρομακτική, υπερφυσική σφαίρα. Η μόνη τους ελπίδα να επιβιώσουν από τη θανατηφόρα οργή της Γιορόνα είναι ένας απογοητευμένος ιερέας, που προσπαθεί να κρατήσει μακριά το κακό υιοθετώντας τις δικές τους μυστικιστικές τακτικές. Όμως, μέσα τους συγκρούονται συνεχώς ο φόβος και η πίστη.

Φυλάξου από εκείνη... τίποτα δεν μπορεί να τη σταματήσει από το να σε παρασύρει στο σκοτάδι. Επειδή τίποτα δεν μπορεί να ηρεμήσει την αγωνία της. Κανένα έλεος δεν υπάρχει για την ψυχή της. Δεν υπάρχει διαφυγή από την κατάρα της Γιορόνα.

 

Ηθοποιοί:

 

Λίντα Καρντελίνι, Ρέιμοντ Κρουζ, Πατρίτσια Βελάσκεζ, Μαρισόλ Ραμίρεζ, Τόνι Αμεντόλα, Σιν Πάτρικ Τόμας, Μαρισόλ Ραμίρεζ

Σκηνοθεσία:

 

Μάικλ Τσάβες

Μουσική:

 

Τζόσεφ Μπισάρα

Παραγωγή:

 

Εμίλ Γκλάντστοουν, Γκάρι Ντόμπερμαν, Τζέιμς Γουάν

Σενάριο:

 

Μίκι Ντότρι, Τομπάιας Ιακόνις

Είδος ταινίας:

 

Μεταφυσικό θρίλερ

Συνδέσεις:

 

Επίσημη ιστοσελίδα

 

  • Τόνι Αμεντόλα επαναλαμβάνει το ρόλο του πάτερ Πέρεζ, από την ταινία «Annabelle».

 

  • Αποτελεί μέρος του σύμπαντος των ταινιών «Το κάλεσμα».

 

  • Πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του Μάικλ Τσάβες, ο οποίος θα σκηνοθετήσει την ταινία «Το κάλεσμα 3».

 

  • Ο Τζέιμς Γουάν, σκηνοθέτης των ταινιών «Το κάλεσμα», «Το κάλεσμα 2» και «Παγιδευμένη ψυχή: Κεφάλαιο 2», βρίσκεται ανάμεσα στους παραγωγούς της ταινίας.

 

  • Τον Ιούνιο θα δούμε την ταινία «Annabelle: Comes home».

Πίσω