ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ
ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ  ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

Η ΜΑΣΑ ΚΑΙ Ο ΑΡΚΟΥΔΟΣ

Παιδική σκηνή Θεσσαλονίκης

Η μικρή Μάσα, ένα κοριτσάκι με αστείρευτη ενέργεια και σπιρτάδα, το σκάει από το σπίτι των παππούδων της θέλοντας να γνωρίσει τον κόσμο και να ζήσει νέες περιπέτειες. Στο δρόμο της μέσα στο δάσος πέφτει πάνω στο σπίτι ενός φιλήσυχου και καλοσυνάτου Αρκούδου του οποίου η ηρεμία ανατρέπεται μέσω αυτής της αναπάντεχης συνάντησης..! Η μικρή Μάσα θα συναντήσει πολλούς κινδύνους καθώς ένα δάσος κρύβει πάντοτε παγίδες αλλά και πολλές εκπλήξεις αφού η μικρή μας φίλη θα γνωρίσει πολλούς φίλους που θα τους αγαπήσει αληθινά!

Η θεατρική παράσταση η Μάσα και ο Αρκούδος βασισμένη στο ομώνυμο παραδοσιακό ρωσικό παραμύθι έχει ως στόχο να ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους σε ένα μαγευτικό ταξίδι γεμάτο σκανταλιές και μπερδέματα. Η ιστορία μας θα μάθει σε μικρούς και μεγάλους την αξία της πραγματικής φιλίας, της ειλικρινούς αγάπης, καθώς επίσης και της ελευθερίας αφού κανένας δεν μπορεί να είναι πραγματικά ευτυχισμένος αν δεν είναι ελεύθερος!

Φορέστε λοιπόν τα χαμόγελα σας και ετοιμαστείτε να ταξιδέψουμε μαζί σε ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο γέλιο αλλά και σημαντικά μηνύματα μαζί με την Μάσα, τον Αρκούδο και την παρέα τους!

Ηθοποιοί:

 

Αμαλία Ζαγοριανού, Δημήτρης Κουστολίδης, Ανδρέας Παπαϊωάννου, Περικλής Σταύρου, Νατάσα Τσακιρίδου

Σκηνοθεσία:

 

Ανδρονίκη Μαλακόζη

Διασκευή-Στίχοι:

 

Βούλα Γιαγκάζογλου Παπούδα

Μουσική:

 

Κώστας Εκλεκτός

Χορογραφίες:

 

Χρήστος Μυλωνάς

Ενδυματολογία:

 

Ιφιγένεια Μανώλα

Κοστούμια:

 

Μ. & Λ. Τζιουβάρα

Κατασκευή Σκηνικών:

 

Στέφανος Σκυλάκης

Ζωγραφική Σκηνικών:

 

Γιάννης Γροϊδης

Ήχος:

 

Μιχάλης Καραμιχάλης

Φωτισμοί:

 

Αλέξανδρος Κοϊδης

Video:

 

Βαγγέλης Μολυβιάτης

Φωτογραφίες:

 

Ηλίας Χουρζαμάνης

Μάσκες:

 

Anna Wasiac

Παραγωγή:

 

Παιδική Σκηνή Θεσσαλονίκης

Είδος παράστασης:

 

Παιδική

Συνδέσεις:

 

Επίσημη ιστοσελίδα

Τιμές εισιτηρίων:  
  • Προπώληση (από το ταμείο του κινηματογράφου με αρίθμηση θέσεων): 8 €
  • Ταμείο: 10 €
  • viva.gr
Πληροφορίες:   6944638637 και 6980205311

 

  • Η «Παιδική Σκηνή Θεσσαλονίκης» του θεάτρου «Παυσίλυπος», ιδρύθηκε το 2004, στη Θεσσαλονίκη. Η ομάδα στηρίχτηκε στο μεράκι της και την ανάγκη για καλό και ποιοτικό θέατρο. Δημιουργήθηκε με γνώμονα την υπέροχη μουσική, τις θαυμάσιες χορογραφίες και τα καταπληκτικά κοστούμια και κυρίως με κείμενα που επιτρέπουν στα παιδιά να κατανοήσουν τη ροή τους και να γίνουν δέκτες σημαντικών μηνυμάτων. Σκοπός της, να προάγει τον πολιτισμό και να μεταφέρει την μαγεία του παιδικού θεάτρου στο ευρύτερο κοινό, ακόμη και των πιο απομακρυσμένων πόλεων. Επιδίωξη όλων των μελών της σκηνής είναι να προσφέρει με όλες τις δυνάμεις και τα μέσα που διαθέτει, θέατρο απλό και κατανοητό, αλλά ταυτόχρονα ποιοτικό και αναβαθμισμένο.

Πίσω