ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ
ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ  ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ

Μικρό θέατρο Λάρισας

Το Μικρό Θέατρο Λάρισας παρουσιάζει την ιστορία της Σταχτοπούτας. Το κλασικό παραμύθι του Σαρλ Περό που με μοναδικό τρόπο καταφέρνει να συνδυάσει την ευτυχία με την λύπη και την αλήθεια με την μαγεία.

Η Σταχτοπούτα περνάει πολύ δύσκολες ημέρες κοντά στην μητριά και τις αδελφές της. Μια πρόσκληση από το παλάτι για τον ετήσιο χορό και σε συνδυασμό με την άρνηση της μητριάς της να παρευρεθεί, η Σταχτοπούτα γίνεται η αφορμή να εμφανιστεί η Νεραϊδονονά. Η Σταχτοπούτα θα πάει στον χορό και με την βοήθεια της Νεραϊδονονάς θα βρει την ευτυχία, την ηρεμία... Κι έναν υπέροχο Πρίγκιπα! Η συνέχεια επί σκηνής...


Πιστό στο ραντεβού του το Μικρό Θέατρο Λάρισας έπειτα από την τεράστια επιτυχία που σημείωσε το καλοκαίρι με το «Λύκο και τα 7 κατσικάκια» και την 1η σεζόν του φετινού χειμώνα με τον «Μάγο του Οζ» και τη «Χιονάτη και τους 7 νάνους» σε όλη την Ελλάδα, συνεχίζει την παράδοση που δημιούργησε από το 2009, πλησιάζοντας αισίως τα 10 χρόνια παρουσίας  με τις ποιοτικές παιδικές παραγωγές του. Παρουσιάζει για 9ο συνεχή χειμώνα στην πόλη μας και σε πραγματική θεατρική απόδοση το φανταστικό παραμύθι που όλα τα παιδιά γνωρίζουν.

 

Ηθοποιοί:   Γιάννης Παπαευθυμίου, Μαργαρίτα Τοκατλίδη, Άννα Γιαννακίδου, Χριστίνα Δανιήλ, Μάιρα Αλεξοπούλου, Μαρία Καρύδη-Ψαράκου
Σκηνοθεσία:   Γιώργος Πούλης
Κείμενο:   Γιώργος Πούλης
Μουσική επιμέλεια:   Δημήτρης Καράτζιος
Σκηνογραφία-Ειδικές κατασκευές:   Εμμανουέλα Αλφιέρη
Κοστούμια:   Τέτα Βασιλάτου
Σχεδιασμός Φωτισμών:   Δημήτρης Νίκου
Ζωγραφική:   Μίνα Ασημακοπούλου
Γραφιστικά:   Στέλιος Καλογεράκης
Παραγωγή:   Μικρό Θέατρο Λάρισας
Είδος παράστασης:   Παιδική
Συνδέσεις:   Επίσημη ιστοσελίδα
     
Τιμές εισιτηρίων:  
  • Προπώληση (από το ταμείο του κινηματογράφου με αρίθμηση θέσεων): 8 €
  • Ταμείο: 10 €
  • viva.gr
Πληροφορίες:   6974797109

  • Το Μικρό Θέατρο Λάρισας έχει παρουσιάσει, μεταξύ άλλων, τις παραστάσεις «Ο Βασιλιάς των λιονταριών», «Η Χιονάτη και οι 7 νάνοι», «Ο μάγος του Οζ», «Πινόκιο», «Τα καινούρια ρούχα του βασιλιά», «Τα τρία γουρουνάκια», «Ο λαγός και η χελώνα (Μύθοι του Αισώπου)», «Η Κοκκινοσκουφίτσα και ο καλός λύκος», «Ο λύκος και τα 7 κατσικάκια».

 

Πίσω