ΠΡΕΜΙΕΡΑ
01 Φεβ 2019
ΑΙΘΟΥΣΑ
 

Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙΩΝ

Ο βασιλιάς των ζώων έχει μεγαλώσει πια και ψάχνει τον διάδοχο του. Έτσι στέλνει κάλεσμα σε όλα τα ζώα του δάσους για να μαζευτούν και να επιλέξουν τον διάδοχό του. Τα ζώα πρέπει να περάσουν μια σειρά από δοκιμασίες για να καταφέρουν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη και παράλληλα την θέση του Βασιλιά. Έτσι λοιπόν μαζεύονται, ο γάιδαρος, ο λύκος, η χελώνα, ο πελαργός, η μαϊμού, η αλεπού, ο κόκορας, η κουκουβάγια, και ο λαγός. Τι θα γίνει όμως όταν τα ζώα έρθουν αντιμέτωπα; Θα αγωνιστούν δίκαια; Θα τηρήσουν τους κανόνες; Ποιος θα είναι άραγε ο επόμενος Βασιλιάς; Ένα είναι σίγουρο, πως το δάσος δεν πρέπει να μείνει χωρίς βασιλιά!

Πιστό στο ραντεβού του το Μικρό Θέατρο Λάρισας έπειτα από την τεράστια επιτυχία που σημείωσε σε όλη την Ελλάδα με τις θεατρικές παραστάσεις του, «Ο λύκος και τα 7 κατσικάκια», «Ο λαγός και η χελώνα (Μύθοι του Αισώπου)», πλησιάζοντας αισίως τα 10 χρόνια παρουσίας με τις ποιοτικές παιδικές παραγωγές του. Παρουσιάζει για 9ο συνεχή χειμώνα στην πόλη μας και σε πραγματική θεατρική απόδοση το φανταστικό παραμύθι που όλα τα παιδιά γνωρίζουν.

 

Ηθοποιοί:   Γιώργος Πούλης, Φανούρης Κορρές, Μαρία Μαγγελάκη, Ξένια Κωνσταντινίδου
Σκηνοθεσία:   Γιώργος Πούλης
Κείμενο:   Γιώργος Πούλης
Μουσική επιμέλεια:   Δημήτρης Καράτζιος
Σκηνογραφία-Ειδικές κατασκευές:   Εμμανουέλα Αλφιέρη
Κοστούμια:   Τέτα Βασιλάτου
Σχεδιασμός Φωτισμών:   Δημήτρης Νίκου
Ζωγραφική:   Μίνα Ασημακοπούλου
Γραφιστικά:   Στέλιος Καλογεράκης
Παραγωγή:   Μικρό Θέατρο Λάρισας
Είδος παράστασης:   Παιδική
Συνδέσεις:   Επίσημη ιστοσελίδα
     
Τιμές εισιτηρίων:  
  • Προπώληση (από το ταμείο του κινηματογράφου με αρίθμηση θέσεων): 8 €
  • Ταμείο: 10 €
  • viva.gr (Μετά την αγορά, φροντίστε για αντιστοίχιση θέσης από το ταμείο του κινηματογράφου)

Ώρες προπώλησης:

  • Σάββατο 02/02/19: 11.30 - 13.30
Πληροφορίες:   6974797109

  • Το Μικρό Θέατρο Λάρισας έχει παρουσιάσει, μεταξύ άλλων, τις παραστάσεις «Η Χιονάτη και οι 7 νάνοι», «Ο μάγος του Οζ», «Πινόκιο», «Τα καινούρια ρούχα του βασιλιά», «Τα τρία γουρουνάκια», «Ο λαγός και η χελώνα (Μύθοι του Αισώπου)», «Η Κοκκινοσκουφίτσα και ο καλός λύκος», «Ο λύκος και τα 7 κατσικάκια».

 

Πίσω