ΠΡΕΜΙΕΡΑ
12 Οκτ 2018
ΑΙΘΟΥΣΑ
 

Ο ΜΑΓΟΣ ΤΟΥ ΟΖ

Είναι οι περιπέτειες της μικρής Ντόροθι από την Αμερική. Ένας κυκλώνας παίρνει το σπίτι της και το μεταφέρει μίλια μακριά σε μια φανταστική πολιτεία. Εκεί θα συναντήσει ένα άμυαλο σκιάχτρο, ένα δειλό λιοντάρι και έναν τενεκεδένιο. Όλοι μαζί θα ξεκινήσουν για τη Χρυσαφένια πολιτεία, με σκοπό να συναντήσουν τον Μάγο του Οζ!

Το έργο είναι ένας ύμνος στην φιλία, την αυταπάρνηση την αγάπη για το σπίτι και την οικογένεια.


Πιστό στο ραντεβού του το Μικρό Θέατρο Λάρισας, έπειτα από την τεράστια επιτυχία που σημείωσε σε όλη την Ελλάδα με τις θεατρικές παραστάσεις του, συνεχίζει με συνέπεια τις ποιοτικές παιδικές παραγωγές του από το 2009 και έρχεται για 9η χρονιά στην πόλη μας με το φανταστικό παραμύθι που όλα τα παιδιά γνωρίζουν.

 

Ηθοποιοί:   Γιώργος Πούλης, Χριστίνα Μάλλιου, Χρήστος Βασιλακόπουλος, Μαρία Μαγγελάκη, Κωνσταντίνος Τσούμπαρης, Θάνος Χατζόπουλος
Σκηνοθεσία:   Γιώργος Πούλης
Κείμενο:   Γιώργος Πούλης
Μουσική επιμέλεια:   Δημήτρης Καράτζιος
Σκηνογραφία-Ειδικές κατασκευές:   Βαλεντίνο Βαλάσης
Κοστούμια:  

Βαλεντίνο Βαλάσης

Σχεδιασμός φωτισμών:   Πασχάλης Λόκας
Γραφιστικά:   Στέλιος Καλογεράκης
Παραγωγή:   Μικρό Θέατρο Λάρισας
Είδος παράστασης:   Παιδική
Συνδέσεις:   Επίσημη ιστοσελίδα
     
Τιμές εισιτηρίων:  
  • Προπώληση (από το ταμείο του κινηματογράφου με αρίθμηση θέσεων): 8 €
  • Viva.gr
  • Ταμείο: 10 €

 

Πληροφορίες:   6974797109

  • Το Μικρό Θέατρο Λάρισας έχει παρουσιάσει τις παραστάσεις «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών», «Χάιντι: Το κορίτσι των Άλπεων», «Το Σκλαβί», «Ο Ροβινσώνας και ο Κρούσος», «Τα τρία γουρουνάκια», «Ο λαγός και η χελώνα (Μύθοι του Αισώπου)», «Η Κοκκινοσκουφίτσα και ο καλός λύκος», «Ο λύκος και τα 7 κατσικάκια».

 

Πίσω