ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ
ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ  ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ

(The Front Runner)

Η ταινία παρακολουθεί την άνοδο και την πτώση του χαρισματικού Γερουσιαστή Γκάρι Χαρτ, που το 1988 είχε κερδίσει τις εντυπώσεις ανάμεσα στους νεαρούς ψηφοφόρους και είχε θεωρηθεί ο αδιαμφισβήτητος υποψήφιος των Δημοκρατικών, όταν η καμπάνια του πέρασε σε δεύτερη μοίρα εξαιτίας της αποκάλυψης ότι είχε εξωσυζυγική σχέση. Καθώς ο κίτρινος τύπος άρχισε να αλλοιώνει την πολιτική δημοσιογραφία για πρώτη φορά, ο Γερουσιαστής Χαρτ υποχρεώθηκε να εγκαταλείψει την προεδρική κούρσα. Τα γεγονότα εκείνης της περιόδου άφησαν το σημάδι τους στην αμερικανική και διεθνή πολιτική σκηνή.


Ο υποψήφιος για Όσκαρ Χιου Τζάκμαν πρωταγωνιστεί στη συναρπαστική ταινία για την αληθινή ιστορία του Αμερικανού, χαρισματικού πολιτικού, Γκάρι Χαρτ σε σκηνοθεσία του Τζέισον Ράιτμαν.

 

Ηθοποιοί:

 

Χιου Τζάκμαν, Βέρα Φαρμίγκα, Τζ. Κ. Σίμονς, Άλφρεντ Μολίνα, Μαρκ Ο' Μπράιεν, Μόλι Έφρεμ, Κρις Κόι, Όλιβερ Κούπερ

Σκηνοθεσία:

 

Τζέισον Ράιτμαν

Μουσική:

 

Ρομπ Σίμονσεν

Παραγωγή:

 

Τζέισον Ράιτμαν, Έλεν Έσταμπροκ, Άαρον Λ. Γκίλμπερτ

Σενάριο:

 

Ματ Μπέι, Τζέι Κάρσον, Τζέισον Ράιτμαν

Είδος ταινίας:

 

Βιογραφικό δράμα

Συνδέσεις:

 

Επίσημη ιστοσελίδα

 

  • Ο Τζέισον Ράιτμαν έχει σκηνοθετήσει τις ταινίες «Juno», «Ραντεβού στον αέρα», «Περίπου Ώριμη» και «Tully».

 

  • Δεύτερη συνεργασία για Τζ. Κ. Σίμονς και Άλφρεντ Μολίνα μετά την ταινία «Spider-Man 2».

 

  • Ο Άλφρεντ Μολίνα υποδύεται τον Μπεν Μπράντλι, χαρακτήρα που υποδύθηκε ο Τομ Χανκς στην ταινία «The Post: Απαγορευμένα μυστικά».

 

  • Τον Μάιο θα δούμε τη Βέρα Φαρμίγκα στην ταινία «Γκοτζίλα ΙΙ: Ο βασιλιάς των τεράτων», ενώ το Σεπτέμβριο ως Λορέιν Γουόρεν στη νέα ταινία «Annabelle».

 

Πίσω