ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ
ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ  ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

ΟΙ ΑΠΙΘΑΝΟΙ 2

(Incredibles 2)

Ενώ η Έλεν βρίσκεται εκεί έξω με σκοπό να σώσει τον κόσμο, ο Μπομπ μαζί με την Βάιολετ και τον Ντας προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα με τις συνθήκες της καθημερινής ζωής στο σπίτι. Είναι μια δύσκολη μετάβαση για τον καθένα, την ίδια στιγμή που όλη η οικογένεια αγνοεί τις υπερδυνάμεις του μικρού Τζακ-Τζακ. Όταν, όμως, ένας καινούριος εχθρός συλλαμβάνει ένα ιδιοφυές, μα επικίνδυνο σχέδιο, οι Απίθανοι θα πρέπει να βρουν έναν τρόπο να συνεργαστούν ξανά με τον Φρόζοουν για να νικήσουν – εύκολο στα λόγια, αλλά όχι στην πράξη, ακόμα κι όταν είσαι ένας από τους «Απίθανους».

Η αγαπημένη οικογένεια υπερ-ηρώων είναι και πάλι εδώ στους «Απίθανους 2»!

 

Δανείζουν τις φωνές τους οι:

 

Μεταγλωττισμένη: Θανάσης Κουρλαμπάς, Σοφία Παναηλίδου, Νικίτα Γεωρβασάκη Ηλιοπούλου, Γιάννης Χασιώτης, Γιώτα Μηλίτση, Ίλαϊ Φουσίλ, Νίκος Παπαδόπουλος, Νέστορας Κοψιδάς, Γιώργος Ματαράγκας, Στεφανία Φιλιάδη, Ηλίας Ζερβός, Ντίνος Σούτης, Γιάννης Στεφόπουλος, Χίλντα Ηλιοπούλου

Υποτιτλισμένη: Κρεγκ Τ. Νέλσον, Χόλι Χάντερ, Σάρα Βάουελ, Χακ Μίλνερ, Κάθριν Κίνερ, Σάμουελ Λ. Τζάκσον, Ίλαϊ Φουσίλ, Σοφία Μπους, Μπραντ Μπερντ, Ιζαμπέλα Ροσελίνι, Μάικλ Μπερντ

Σκηνοθεσία:

 

Μπραντ Μπερντ

Μουσική:

 

Μάικλ Τζιατσίνο

Παραγωγή:

 

Τζον Γουόκερ, Νικόλ Παραντίς Γκρίντλ

Σενάριο:

 

Μπραντ Μπερντ

Είδος ταινίας:

 

Κινουμένων σχεδίων

Συνδέσεις:

 

Επίσημη ιστοσελίδα

 

 

  • Μαζί προβάλλεται η μικρού μήκους «Bao».

 

  • Ο σκηνοθέτης Μπραντ Μπερντ είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι θα πραγματοποιούσε μία συνέχεια των «Απίθανων» μόνο αν είχε στα χέρια του μια ιστορία ισάξια ή καλύτερη της πρώτης ταινίας.

 

  • Η πρώτη ταινία κυκλοφόρησε πριν 14 χρόνια.

 

  • Η 20η ταινία της Pixar.


  • Ο Μπραντ Μπερντ και ο γιος του, Μάικλ, δανείζουν τις φωνές τους στην Έντνα "Ε" Μόουντ και τον Τόνι Ρίντινγκερ αντίστοιχα, όπως είχαν κάνει και στην πρώτη ταινία.

Πίσω