ΠΟΚΕΜΟΝ: ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΠΙΚΑΤΣΟΥ

(Pokémon Detective Pikachu)

 

Η ιστορία ξεκινά όταν ο ατσίδας ντετέκτιβ Χάρι Γκούντμαν εξαφανίζεται μυστηριωδώς, ωθώντας έτσι τον 21χρονο γιο του, Τιμ, να μάθει τι συνέβη. Στη διερεύνηση τον βοηθά ο πρώην συνεργάτης του Χάρι, ο Ντετέκτιβ Πίκατσου: ένας ξεκαρδιστικός, λατρευτός σούπερ μπελάς που μπορεί να μπερδέψει ακόμα και τον ίδιο τον εαυτό του. Συνειδητοποιώντας ότι έχουν την ικανότητα να επικοινωνούν μεταξύ τους, ο Τιμ και ο Πίκατσου ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια συναρπαστική περιπέτεια για να ξεδιπλώσουν το μυστήριο. Ψάχνουν για ίχνη κάτω από τα νέον φώτα των δρόμων της πόλης Ράιμ - μιας σύγχρονης μητρόπολης όπου οι άνθρωποι και τα Πόκεμον ζουν δίπλα-δίπλα – και συναντούν μία σειρά από χαρακτήρες Πόκεμον. Σταδιακά ξεδιπλώνεται μία συγκλονιστική πλοκή, καθώς απειλείται η ειρηνική συνύπαρξη των Πόκεμον με τους ανθρώπους, αλλά και ολόκληρο το σύμπαν τους.

Έρχεται η πρώτη live action ταινία Πόκεμον! Οι απανταχού φαν των Πόκεμον μπορούν τώρα να δουν τον Πίκατσου στην μεγάλη οθόνη όπως ποτέ άλλοτε, ως Ντετέκτιβ Πίκατσου, ένα Πόκεμον που σαν και αυτό, άλλο δεν υπάρχει! Στην ταινία εμφανίζονται και πολλοί άλλοι αγαπημένοι χαρακτήρες Πόκεμον, ο καθένας με τις δικές του μοναδικές ικανότητες και προσωπικότητα.

 

Ηθοποιοί:

 

Ράιαν Ρέινολντς (φωνή), Τζάστις Σμιθ, Κάθριν Νιούτον, Σούκι Γουότερχαουζ, Ομάρ Τσαπάρο, Κρις Γκιρ, Κεν Γουατανάμπι, Μπιλ Νάι, Καράν Σόνι, Ρομπ Ντιλέινι, Ρίτα Όρα

Σκηνοθεσία:

 

Ρομπ Λέτερμαν

Μουσική:

 

Χένρι Τζάκμαν

Παραγωγή:

 

Μαίρη Πάρεντ, Κέιλ Μπόιτερ

Σενάριο:

 

Νταν Χερνάντεζ, Μπέντζι Σαμίτ, Ρομπ Λέτερμαν, Ντέρεκ Κόνολι

Είδος ταινίας:

 

Περιπέτεια φαντασίας

Συνδέσεις:

 

Επίσημη ιστοσελίδα

 

  • Τρίτη συνεργασία για Ράιαν Ρέινολντς και Καράν Σόνι, μετά τις ταινίες «Deadpool» και «Deadpool 2». Στην τελευταία συμμετείχε και ο Ρομπ Ντιλέινι.

 

  • Ο Ρομπ Λέτερμαν έχει σκηνοθετήσει τις ταινίες «Τα ταξίδια του Γκιούλιβερ», «Τέρατα κι εξωγήινοι» και «Καρχαριομάχος».

Πίσω