ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ
ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ  ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

ΡΑΛΦ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

(Ralph Breaks The Internet)

Ο καταστροφέας Ραλφ και η πάντα ανήσυχη φίλη του, Βανέλοπι Βον Σουίτζ, θα ρισκάρουν ταξιδεύοντας πέρα από τη στοά του Λίτγουοκ, μέσα στο δαιδαλώδη κόσμο του διαδικτύου, για να αναζητήσουν ένα χαμένο ανταλλακτικό και να σώσουν το βιντεοπαιχνίδι Σούγκαρ Ρας. Στη διαδρομή τους, συναντούν διαφημίσεις, πανάκριβες διαδικτυακές δημοπρασίες, τις Πριγκίπισσες της Disney και ένα πολύ επικίνδυνο διαδικτυακό παιχνίδι οδήγησης.

 

Δανείζουν τις φωνές τους οι:   Βασίλης Αξιώτης, Κλεοπάτρα Ροντήρη, Δανάη Σκιάδη, Σοφία Τσάκα, Νίκος Παπακωνσταντίνου, Όθων Μεταξάς, Ιφιγένεια Στάικου, Ανδρέας Ευαγγελάτος, Ηλίας Ζερβός, Βασίλης Μήλιος, Τάσος Κωστής

Σκηνοθεσία:

 

Κάρεϊ Κερκπάτρικ

Μουσική:

 

Χένρι Τζάκμαν

Παραγωγή:

 

Κλαρκ Σπένσερ

Σενάριο:

 

Πάμελα Ρίμπον

Είδος ταινίας:

 

Κινουμένων σχεδίων

Συνδέσεις:

 

Επίσημη ιστοσελίδα

 

  • Τοποθετείται χρονικά έξι χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας, όσα ακριβώς ακολούθησαν από την κυκλοφορία της στις αίθουσες.

 

  • Σε σκηνοθεσία του Ριτς Μουρ («Ζωούπολη», «Ραλφ: Η επόμενη πίστα») και του Φιλ Τζόνστον (συν-σεναριογράφου των ταινιών «Ραλφ: Η επόμενη πίστα» και «Ζωούπολη»).

 

  • Η Μέριντα, από την ταινία «Brave», είναι ο πρώτος χαρακτήρας από ταινία της Pixar που εμφανίζεται σε ταινία εκτός Pixar.

 

  • Στην ταινία εμφανίζεται ο χαρακτήρας του Σταν Λι.

 

  • Η 57η ταινία των Walt Disney Animation Studios.

Πίσω