ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ
ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ  ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ

SHAZAM!

Όλοι κρύβουμε έναν υπερήρωα μέσα μας, απλά χρειάζεται ένα ξόρκι για να τον κάνουμε να φανερωθεί. Ο Μπίλι Μπέιτσον, χάρη στην ευγενική «χορηγία» ενός αρχαίου μάγου, κάθε φορά που φωνάζει τη λέξη - SHAZAM! – μεταμορφώνεται από 14χρονο έφηβο στον ενήλικα σούπερ ήρωα Shazam! Ωστόσο, παρά το θεόρατο γεροδεμένο σώμα του, παραμένει μέσα του παιδί και όπως είναι φυσικό διασκεδάζει με την ενήλικη έκδοση του εαυτού του, κάνοντας ό,τι θα έκανε κάθε έφηβος που θα αποκτούσε ξαφνικά υπερδυνάμεις: σπάει πλάκα! Μπορεί να πετάξει; Βλέπει με ακτίνες Χ; Μπορεί να ρίξει αστραπές με τα χέρια του; Μπορεί να απουσιάζει από τις εξετάσεις του σχολείου; Ο Shazam δοκιμάζει τα όρια των ικανοτήτων του με την χαρούμενη απερισκεψία ενός παιδιού. Αλλά θα χρειαστεί να μάθει να ελέγχει τις δυνάμεις του προκειμένου να μπορέσει να πολεμήσει τον σούπερ κακό Δρ. Ταντέους Σιβάνα.

 

Ηθοποιοί:

 

Ζάκαρι Λίβαϊ, Μαρκ Στρονγκ, Άσερ Έιντζελ, Τζακ Ντίλαν Γκρέιζερ, Ντζιμόν Χουνσού, Λοβίνα Γιάβαρι, Μισέλ Μπορθ, Άνταμ Μπρόντι, Μάρτα Μίλανς, Γκρέις Φάλτον

Σκηνοθεσία:

 

Ντέιβιντ Φ. Σάντμπεργκ

Μουσική:

 

Μπέντζαμιν Γουόλφις

Παραγωγή:

 

Πίτερ Σάφραν

Σενάριο:

 

Χένρι Γκέιντεν

Είδος ταινίας:

 

Περιπέτεια φαντασίας

Συνδέσεις:

 

Επίσημη ιστοσελίδα

 

  • Ο Ντέιβιντ Φ. Σάντμπεργκ σκηνοθέτησε τις ταινίες «Μη σβήσεις το φως» και «Annabelle: Creation».

 

  • Ο Ζάκαρι Λίβαϊ πρόσθεσε 10 κιλά για τις ανάγκες του ρόλου.

 

  • Στην ταινία συμμετέχει η Νάταλι Σάφραν, σύζυγος του παραγωγού Πίτερ Σάφραν («Aquaman», «Η καλόγρια», «Το κάλεσμα», «Το κάλεσμα 2», «Annabelle»)

 

  • Τον Οκτώβριο θα δούμε τον Ντζιμόν Χουνσού στους νέους «Άγελους του Τσάρλι».

Πίσω