Εμμ. Πορτάλιου 3-5 74 132 Ρέθυμνο, Κρήτη.Τηλ.: 28310 29241. Fax: 28310 51403.E-mail: info@cinelandpantelis.gr
iphone application cinelandpantelis android application cinelandpantelis

ΤΟ ΓΑΛΑ

Η τραγική ιστορία τριών ηρώων, της Ρήνας (45 ετών) και των δύο γιων της, Αντώνη (25 ετών) και Λευτέρη (23 ετών). Έχοντας μεταναστεύσει εδώ και χρόνια από την Τιφλίδα, ο Αντώνης, φιλόδοξος και πρόθυμος να ανελιχθεί κοινωνικά και να γυρίσει την πλάτη στις ρίζες του, διατηρεί σχέση με την κόρη του αφεντικού του, την οποία και ετοιμάζεται να παντρευτεί. Ο Λευτέρης, από την άλλη, αρνείται να ζήσει στο σήμερα, παραμένει αδύναμος και αφελής, ενώ η συμπεριφορά του γίνεται όλο και πιο περίεργη. Η ιστορία ξεκινά όταν ο Αντώνης επισκέπτεται την μητέρα του και τον αδερφό του για να τους ανακοινώσει τον γάμο του και να τους γνωρίσει τη μέλλουσα γυναίκα του. Η επίσκεψη του Αντώνη αναμοχλεύει οικογενειακές δυναμικές και βαθιά προβλήματα που στοιχειώνουν και τους τρεις με άξονα τα αρχέτυπα «Πατρίδα», «Μητέρα» και «Αγάπη». Ο Λευτέρης αναζητά την αγάπη του αδερφού του μέσα από το ξεχασμένο παρελθόν τους, ο Αντώνης προσπαθεί να ξεπεράσει τις ενοχές του απέναντι στον Λευτέρη, ενώ διαχειρίζεται τις συνέπειες της αυταπάρνησης, και η Ρήνα, ζώντας τον καθημερινό φόβο, βρίσκεται στη μέση προσπαθώντας να τους φέρει κοντά.

 

Μία από τις σπουδαιότερες θεατρικές παραστάσεις των τελευταίων ετών μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη. Η ταινία είναι βασισμένη στο συγκλονιστικό θεατρικό έργο του Βασίλη Κατσικονούρη.

 

Ηθοποιοί:   Προμηθέας Αλειφερόπουλος, Ιωάννα Τσιριγκούλη, Όμηρος Πουλάκης, Δημήτρης Μαύρος, Ηρώ Μπέζου
Σκηνοθεσία:   Γιώργος Σιούγας
Μουσική:   Αναστάσιος Κάτσαρης
Παραγωγή:   Κώστας Λαμπρόπουλος, Χρήστος Β. Κωνσταντακόπουλος, Διονύσης Σαμιώτης Μάνος Κρεζίας
Σενάριο:   Βασίλης Κατσικονούρης
Είδος ταινίας:   Κοινωνικό δράμα
     

 

 

 

  • Η θεατρική παράσταση ξεκίνησε να παίζεται στην Αθήνα το 2006, αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές και κερδίζοντας βραβεία. Το έργο εξακολουθεί να παίζεται στην Αθήνα μέχρι σήμερα, έχει περιοδεύσει δύο φορές σε όλη τη χώρα, ενώ έχει αρχίσει το ταξίδι του στα θέατρα του κόσμου, αφού ήδη παίζεται σε Σερβία, Πολωνία, Κύπρο και Γερμανία.

 

  • Πρόκειται για την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του Γιώργου Σούγια. Αντίθετα, είναι γνωστός στον τηλεοπτικό χώρο έχοντας σκηνοθετήσει αρκετά επεισόδια των τηλεοπτικών σειρών «Τα μυστικά της Εδέμ», «Big Bang», «Έτσι ξαφνικά» και «Βέρα στο Δεξί».

 

  • Η Ιωάννα Τσιριγκούλη έχει δώσει τα διαπιστευτήριά της, με μοναδικές ερμηνείες, στις ταινίες «Χώρα Προέλευσης», «Θα το μετανιώσεις» και «Δύσκολοι Αποχαιρετισμοί: Ο Μπαμπάς μου».

 

  • Προμηθέας Αλειφερόπολυος και Όμηρος Πουλάκης έχουν ξανασυνεργαστεί στην ταινία «Tungsten».

 

  • Τα σκηνικά και τα κοστούμια επιμελείται η Ηρακλειώτισσα Εύα Νάθενα («Uranya», «Πρώτη Φορά Νονός», «Νύφες»).

 

Πίσω

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM. powered by HOTSoft.gr internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες