Εμμ. Πορτάλιου 3-5 74 132 Ρέθυμνο, Κρήτη.Τηλ.: 28310 29241. Fax: 28310 51403.E-mail: info@cinelandpantelis.gr
iphone application cinelandpantelis android application cinelandpantelis

TT3D: ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ (TT3D: Closer To The Edge)

Ο αγώνας αυτός, η ύστατη πρόκληση για άνθρωπο και μηχανή, απαιτεί έναν βαθμό αφοσίωσης που δεν συγκρίνεται με κανέναν άλλο, ενώ πολλοί οδηγοί θυσιάζουν τη ζωή τους στην αναζήτηση της νίκης. Το ντοκιμαντέρ «TT3D: Αδρεναλίνη στο κόκκινο» μιλάει για την ελευθερία επιλογής και τη δύναμη του ανθρώπινου πνεύματος. Στόχος του είναι να αποκαλύψει το κίνητρο που ωθεί τους λίγους επίλεκτους οδηγούς να θυσιάζουν τα πάντα για την νίκη. Η τεχνολογία 3D αποδίδει με ξεχωριστό τρόπο την ένταση και τον κίνδυνο του μοναδικού αυτού αγώνα δρόμου. Την αφήγηση αναλαμβάνει ο Τζάρεντ Λέτο («Fight Club», Δωμάτιο Πανικού», «Ρέκβιεμ για ένα Όνειρο»).

Ο Ρίτσαρντ Ντε Αραγκές σκηνοθετεί με ευρηματικό τρόπο ένα από τα πρώτα ντοκιμαντέρ που γυρίστηκαν εξολοκλήρου με τη χρήση τεχνολογίας 3D και μας παρουσιάζει τον πιο επικίνδυνο αγώνα μοτοσικλετών στον κόσμο, το The Isle of Man Tourist Trophy.

 

Εμφανίζονται οι:  

Γκάι Μάρτιν, Ίαν Χάτσινσον, Τζον ΜακΓκίνες, Μάικλ Ντάνλοπ

Σκηνοθεσία:  

Ρίτσαρντ Ντε Αραγκές

Μουσική:   Άντι Γκρέι
Παραγωγή:   Στιβ Κρίστιαν, Μαρκ Σάμουελσον
Είδος ταινίας:   Ντοκιμαντέρ
Συνδέσεις:   Επίσημη ιστοσελίδα
     
     

 

 

  • Το TT είναι ένας από τους πιο φημισμένους αγώνες μοτοσικλέτας, που γίνεται κάθε χρόνο στο Isle of Man. Με ταχύτητες που αγγίζουν τα 320 χαω στους δρόμους του Βρετανικού νησιού, η ένταση και η αγωνία συνδυάζεται με το δράμα και την τραγωδία.

 

  • Στην ταινία εμφανίζονται αρκετοί επαγγελματίες οδηγοί. Ένας από αυτούς, ο Βρετανός Γκάι Μάρτιν, αποφάσισε να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του και μετακόμισε στην Ιρλανδία, όπου συμμετείχε σε αρκετούς αγώνες. Μάλιστα, έγινε ο μόνος οδηγός που τερμάτισε και στις πέντε συμμετοχές του στο TT στην πρώτη εξάδα.

 

  • Σε κάποια σκηνή, ο Γκάι Μάρτιν εμφανίζεται με ένα ποδήλατο Orange Alpine 160, το οποίο εκλάπη λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα της ταινίας στις αίθουσες.

 

Πίσω

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM. powered by HOTSoft.gr internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες