Εμμ. Πορτάλιου 3-5 74 132 Ρέθυμνο, Κρήτη.Τηλ.: 28310 29241. Fax: 28310 51403.E-mail: info@cinelandpantelis.gr
iphone application cinelandpantelis android application cinelandpantelis

ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΚΟΣΜΟΥΣ (Upside Down)

 

 

 

 

Ο Άνταμ είναι ένας φαινομενικά συνηθισμένος άνθρωπος σε ένα ιδιαίτερα ασυνήθιστο σύμπαν. Ζει ταπεινά προσπαθώντας να βγάλει μια άκρη στη ζωή του, αλλά το ρομαντικό μυαλό του παραμένει κολλημένο σε ένα κορίτσι που γνώρισε μια φορά κι έναν καιρό σε έναν άλλο κόσμο, σε έναν ανεστραμμένο πλούσιο κόσμο που είχε τη δική του βαρύτητα, και ο οποίος βρίσκεται ακριβώς από πάνω, αλλά που κανείς δεν μπορεί να τον πλησιάσει... Ένα κορίτσι που το έλεγαν Εύα. Το παιδικό τους φλερτ γίνεται ένας ανεκπλήρωτος έρωτας. Όταν όμως θα δει την ενήλικη πια Εύα στην τηλεόραση, τίποτα δεν θα τον εμποδίσει να την ξανακερδίσει. Ούτε καν οι νόμοι της Φυσικής!

 

Κοίτα ψηλά στον ουρανό και τρίψε τα μάτια σου, γιατί αυτό που θα δεις, δε θα το πιστέψεις: πόλεις, δάση και ωκεανοί με τη δική τους αντίστροφη βαρύτητα, μόλις έναν πήχη μακριά, αλλά εντελώς απρόσιτοι. Κάνε το άλμα σε αυτή την εναλλακτική πραγματικότητα. Δύο κόσμοι. Ένας πάνω, ένας κάτω... κοιτούν ο ένας τον άλλο... Κάνε το άλμα και θα βρεθείς στον απίστευτο κόσμο της νέας ταινίας του Χουάν Ντιέγκο Σολάνας, σκηνοθέτη της βραβευμένης στις Κάννες και στα βραβεία César ταινίας, «Ο άνθρωπος χωρίς κεφάλι».

 

 

 

  • Ο Έμιλ Χερσκ ήταν υποψήφιος για τον πρωταγωνιστικό ρόλο.
Ηθοποιοί:  

Τζιμ Στέρτζες, Κίρστεν Ντανστ, Τζέιν Χέιτμεγιερ, Νιλ Νέιπιερ, Τζέιμς Κίντνι

Σκηνοθεσία:  

Χουάν Ντιέγκο Σολάνας

Μουσική:   Μπενουά Σαρέ
Παραγωγή:  

Έιτον Σούμαχι, Αλέξις Βονάρμπ, Ντιμίτρι Ρασάμ, Κλοντ Λετζέρ, ΄Τζόναθαν Βάνγκερ

Σενάριο:  

Χουάν Ντιέγκο Σολάνας, Σαντίάγκο Αμιγκορένα

Είδος ταινίας: Αισθηματική περιπέτεια φαντασίας
Συνδέσεις:   Επίσημη ιστοσελίδα
Είδος προβολής:   2D
 
 

 

 

 

 

Πίσω

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM. powered by HOTSoft.gr internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες