Εμμ. Πορτάλιου 3-5 74 132 Ρέθυμνο, Κρήτη.Τηλ.: 28310 29241. Fax: 28310 51403.E-mail: info@cinelandpantelis.gr
iphone application cinelandpantelis android application cinelandpantelis

FREE BIRDS

Ο Τζέικ είναι μεγαλόσωμος και παρορμητικός. Ο Ρέγκι είναι αφελής και καλόψυχος. Το μόνο που τους ενώνει, εκτός από το γεγονός ότι είναι γαλοπούλες, είναι η μοίρα τους να καταλήξουν πάνω σε μια πιατέλα στο γιορτινό τραπέζι. Έτσι, αποφασίζουν να κλέψουν μια χρονομηχανή και να επιστρέψουν πίσω στον 17ο αιώνα, τότε που ξεκίνησε η παράδοση να τρώνε γαλοπούλα την Ημέρα των Ευχαριστιών. Στόχος τους: να αφαιρέσουν το πιάτο γαλοπούλας από το εορταστικό μενού.


Μια αιρετική, ξεκαρδιστική κωμωδία κινουμένων σχεδίων που αναθεωρεί τις γευστικές μας συνήθειες και επαναστατεί ενάντια στις παραδόσεις. Με πρωταγωνιστές δυο θαρραλέες γαλοπούλες, υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Τζίμι Χέιγουορντ («Χόρτον!»), αυτή η διασκεδαστική περιπέτεια για όλη την οικογένεια θα μας συστήσει σε δυο αξέχαστα πουλερικά, που θα παραμερίσουν τις διαφορες τους για να αλλάξουν τον ρου της ιστορίας.

Δανείζουν τις φωνές τους οι:  

Γιάννης Στεφόπουλος, Ακίνδυνος Γκίκας, Όθων Μεταξάς, Ανδρέας Ευαγγελάτος, Βασιλική Σούτη, Τάσος Κωστής, Πέτρος Σπυρόπουλος, Ντίνος Σούτης

Σκηνοθεσία:   Τζίμι Χέιγουορντ
Μουσική:   Ντόμινικ Λούις
Παραγωγή:   Σκοτ Μοσιέρ
Σενάριο:   Σκοτ Μοσιέρ, Τζίμι Χέιγουορντ
Είδος ταινίας:   Κινουμένων σχεδίων
Συνδέσεις:   Επίσημη ιστοσελίδα

 

 

  • Ο Τζίμι Χέιγουορντ έχει σκηνοθετήσει τις ταινίες «Χόρτον!» και «Jonah Hex», ενώ εργάστηκε στο σχεδιαστικό τμήμα των ταινιών «Toy Story», «Toy Story 2», «Ζουζούνια», «Μπαμπούλας Α.Ε», «Ψάχνοντας τον Νέμο» και «Robots».

 

  • Ο Άρον Γουόρνερ, βραβευμένος με Όσκαρ παραγωγός της ταινίας «Σρεκ», αναλαμβάνει την εκτέλεση παραγωγής.

 

Πίσω

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM. powered by HOTSoft.gr internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες