Εμμ. Πορτάλιου 3-5 74 132 Ρέθυμνο, Κρήτη.Τηλ.: 28310 29241. Fax: 28310 51403.E-mail: info@cinelandpantelis.gr
iphone application cinelandpantelis android application cinelandpantelis

ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ

(Inside Out)

Το να μεγαλώνεις δεν είναι εύκολη υπόθεση, ειδικά για τη Ρίλι που ξεριζώνεται από την ήσυχη ζωή της σε μια κωμόπολη της κεντροδυτικής Αμερικής για να εγκατασταθεί στο Σαν Φρανσίσκο, όπου βρίσκεται η καινούρια δουλειά του πατέρα της. Όπως όλοι μας, έτσι κι η Ρίλι κατευθύνεται από τα συναισθήματά της – τη Χαρά, τον Φόβο, τον Θυμό, την Αηδία και τη Θλίψη. Τα συναισθήματα ζουν στο Κέντρο Ελέγχου μέσα στο μυαλό της, απ’ όπου τη συμβουλεύουν στην καθημερινότητά της. Καθώς η Ρίλι και τα συναισθήματά της αγωνίζονται να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες, στο Κέντρο Ελέγχου επικρατεί μεγάλη αναστάτωση. Ενώ η Χαρά, το κυρίαρχο και σημαντικότερο συναίσθημα της Ρίλι, προσπαθεί να διατηρήσει το ηθικό υψηλό, τα υπόλοιπα συναισθήματα συγκρούονται μεταξύ τους για  το πώς να διαχειριστούν μια διαφορετική πόλη, ένα νέο σπίτι κι ένα καινούριο σχολείο.

Από τα οροπέδια της Νότιας Αμερικής («Ψηλά στον Ουρανό») σε μια μητρόπολη γεμάτη τέρατα («Μπαμπούλας Α.Ε.»), ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Πιτ Ντοκτέρ έχει ξεναγήσει το κοινό σε πρωτόγνωρους, απίθανους, γεμάτους φαντασία τόπους. Αυτή τη φορά, μας μεταφέρει στην πιο εκπληκτική τοποθεσία που υπάρχει, το μυαλό ενός 11χρονου κοριτσιού. «Τα μυαλά που Κουβαλάς» είναι η πιο ανατρεπτική, εντυπωσιακή και ευφυής σύλληψη της Pixar, ένα αριστούργημα για όλη την οικογένεια και μία επιβεβαίωση ότι η τέχνη του animation δεν θα πάψει ποτέ να μας αιφνιδιάζει με τις ασύλληπτες ικανότητες της. Και φυσικά δεν λείπουν οι αξέχαστες προσωπικότητες, οι υπέροχες κινηματογραφικές στιγμές και το καθαρόαιμο χιούμορ. Ετοιμαστείτε να γελάσετε, να συγκινηθείτε και να αλλάξετε μυαλά για το πώς λειτουργεί το μυαλό μας.

 

Δανείζουν τις φωνές τους οι:  

Νάντια Κοντογεώργη, Άντρια Ράπτη, Τηλέμαχος Κρεβάικας, Λευτέρης Ελευθερίου, Κώστας Δαρλάσης, Μαρίνα Σαμάρκου, Ναταλία Παρτσινέβελου, Μαρία Πλακίδη, Χρήστος Θάνος, Βίνα Παπαδοπούλου, Δημήτρης Μενούνος, Ανδρέας Ευαγγελάτος, Αλέξανδρος Λουζιώτης

Σκηνοθεσία:

 

Πιτ Ντοκτέρ, Ρόνι Ντελ Κάρμεν

Μουσική:

 

Μάικλ Τζιατσίνο

Παραγωγή:

 

Γιόνας Ριβέρα

Σενάριο:

 

Πιτ Ντοκτέρ, Μεγκ ΛεΦοβ, Τζος Κούλι

Είδος ταινίας:

 

Κινουμένων σχεδίων

Συνδέσεις:

 

Επίσημη ιστοσελίδα

 • Οι αναμνήσεις που στοιβάζονται σαν μπαλίτσες μέσα και έξω από το Κέντρο Ελέγχου περιέχουν σκηνές από το γάμο του Καρλ και της Έλι στην ταινία «Ψηλά στον ουρανό».

 

 • Η 15η μεγάλου μήκους ταινίας της Disney/Pixar.

 

 • Η υδρόγειος σφαίρα που εμφανίζεται στην τάξη της Ράιλι είναι η ίδια με αυτή που εμφανίζεται σε όλες τις ταινίες «Toy Story».

 

 • Μαζί προβάλλεται η μηκρού μήκους «Λάβα».

 

 • Μερικά από τα αυτοκίνητα στο Σαν Φρανσίσκο έχουν αυτοκόλλητα με χαρακτήρες της ταινίας «Αυτοκίνητα».

 

 • Μία από τις συμμαθήτριες της Ράιλι φοράει ένα ρούχο με παραλλαγή που αποτελείται από χαρακτήρες του «Toy Story».

 

 • Όταν η Χαρά και η Λύπη βρίσκονται στη Χώρα της Φαντασίας, υπάρχει ένα παιχνίδι με τίτλο «Ψάξε με» με ήρωα το Νέμο και ένα άλλο με τίτλο «Ο κόσμος των δεινοσαύρων», αναφορά στην επερχόμενη ταινία της Disney/Pixar, «Ο καλόσαυρος», που θα δούμε τον Δεκέμβριο.

 

 • Η εταιρεία του πατέρα της Ράιλι ονομάζεται Brang. Είναι μία λέξη που δεν υπάρχει και που ταιριάζει σε μία startup εταιρεία στο τεχνολογικό περιβάλλον του Σαν Φρανσίσκο.

 

 • Η Κολέτ από την ταινία «Ρατατούης», εμφανίζεται σε ένα εξώφυλλο περιοδικού στην ταινία.

 

 • Οι ονειροπολήσεις του πατέρα της Ράιλι έχουν να κάνουν με το χόκεϊ ή το ποδόσφαιρο, κάτι που εξαρτάται από τη χώρα που προβάλλεται η ταινία.

 

 • Όταν η Ράιλι ονειρεύεται το καινούριο της σπίτι, βλέπουμε έναν αρουραίο που μοιάζει στον Ρεμί από την ταινία «Ρατατούης» και μια αρκούδα που μοιάζει στην Έλινορ από την ταινία «Brave».

 

Πίσω

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM. powered by HOTSoft.gr internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες