Εμμ. Πορτάλιου 3-5 74 132 Ρέθυμνο, Κρήτη.Τηλ.: 28310 29241. Fax: 28310 51403.E-mail: info@cinelandpantelis.gr
iphone application cinelandpantelis android application cinelandpantelis

ΒΑΪΑΝΑ

(Vaiana)

Τρεις χιλιάδες χρόνια πριν, οι μεγαλύτεροι ναυτικοί του κόσμου διέσχιζαν τον απέραντο Ειρηνικό, εξερευνώντας τα πολλά νησιά της Ωκεανίας. Αλλά κάπου εκεί, και για μια χιλιετία, τα ταξίδια σταμάτησαν - και κανείς δεν γνωρίζει το γιατί.

Από τα στούντιο της Walt Disney Animation έρχεται μια εντυπωσιακή ταινία animation για μια ριψοκίνδυνη έφηβη που σαλπάρει σε μια τολμηρή αποστολή για να σώσει το λαό της. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, η Βαϊάνα θα συναντήσει τον κάποτε ισχυρό ημίθεο Μάουι, που θα την καθοδηγήσει στο να γίνει μια εξαιρετική εξερευνήτρια. Μαζί θα ταξιδέψουν στα ανοιχτά συναντώντας γιγάντια τέρατα και αντίξοες συνθήκες, και στην πορεία η Βαϊάνα θα εκπληρώσει το όραμα των προγόνων της, ανακαλύπτοντας παράλληλα και αυτό που πάντα αναζητούσε: την πραγματική της ταυτότητα.

 

Δανείζουν τις φωνές τους οι:

 

Μαρίνα Σάττι, Μιχάλης Κουινέλης (Stavento), Δημήτρης Πακσόγλου, Βίνα Παπαδοπούλου, Βάσια Ζαχαροπούλου, Στέλιος Ψαρουδάκης, Χρήστος Συριώτης

Σκηνοθεσία:

 

Ρον Κλέμεντς, Τζον Μάσκερ

Μουσική:

 

Μαρκ Μαντσίνα

Παραγωγή:

 

Όσνατ Σάρερ

Σενάριο:

 

Τζάρεντ Μπους

Είδος ταινίας:

 

Κινουμένων σχεδίων

Καταλληλότητα:

 

Κατάλληλη

Συνδέσεις:

 

Επίσημη ιστοσελίδα

  • Μαζί προβάλλεται η μικρού μήκους «Ένα μυαλό, έξω καρδιά».

 

  • Ο Ρον Κλέμεντς έχει σκηνοθετήσει τις ταινίες «Η μικρή γοργόνα», «Αλαντίν», «Ηρακλής: Πέρα από το μύθο», Η Πριγκίπισσα και ο βάτρχος» και «Ο πλανήτης των θησαυρών».

 

  • Ο Ντον Χαλ έχει σκηνοθετήσει τις ταινίες «Οι Υπερέξι» και «Ο Γουίνι το αρκουδάκι».

 

Πίσω

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM. powered by HOTSoft.gr internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες