Εμμ. Πορτάλιου 3-5 74 132 Ρέθυμνο, Κρήτη.Τηλ.: 28310 29241. Fax: 28310 51403.E-mail: info@cinelandpantelis.gr
iphone application cinelandpantelis android application cinelandpantelis

JOY

Τέσσερις γενιές μιας οικογένειας ζωντανεύουν σε μια έντονη ιστορία με επίκεντρο τη Τζόι, ένα κορίτσι το οποίο μεταμορφώνεται στην γυναίκα που ιδρύει μια εταιρεία-δυναστεία και εξελίσσεται σε πανίσχυρη ηγέτιδα μητριάρχη. Προδοσία, δόλος, απώλεια της αθωότητας, αλλά και πληγές που αφήνει πίσω της η αγάπη, συνθέτουν το σκηνικό αυτής της έντονα συναισθηματικής και βαθιά ανθρώπινης κωμωδίας που εξερευνά τη διαδικασία ανέλιξης προς την κορυφή της οικογενειακής αλλά και της επαγγελματικής ιεραρχίας, μέσα σε συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού. Οι σύμμαχοι γίνονται εχθροί και οι εχθροί σύμμαχοι, τόσο εντός όσο και εκτός οικογενειακού περιβάλλοντος, ενώ ο ψυχισμός και η έντονη φαντασία της Τζόι την βοηθούν να βγει από την καταιγίδα που καλείται να αντιμετωπίσει.

 

Ηθοποιοί:

 

Τζένιφερ Λόρενς, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Έντγκαρ Ραμίρεζ, Ντάιαν Λαντ, Βιρτζίνια Μάντσεν, Ιζαμπέλα Ροσελίνι, Μπράντλεϊ Κούπερ, Κεν Χάουαρντ

Σκηνοθεσία:

 

Ντέιβιντ Ο. Ράσελ

Μουσική:

 

Γουέστ Ντίλαν Θόρντσον

Παραγωγή:

 

Τζον Ντέιβις, Κεν Μοκ, Μέγκαν Έλισον, Τζόναθαν Γκόρντον, Ντέιβιντ Ο. Ράσελ

Σενάριο:

 

Ντέιβιντ Ο. Ράσελ

Είδος ταινίας:

 

Δραματική κομεντί

Συνδέσεις:

 

Επίσημη ιστοσελίδα

  • Η ταινία τιμήθηκε με τη Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ηθοποιού (Κωμωδία/Μιούζικαλ), για τη Τζενιφερ Λόρενς.

 

  • Τέταρτη συνεργασία για Τζένιφερ Λόρενς και Μπράντλεϊ Κούπερ, μετά τις ταινίες «Οδηγός αισιοδοξίας», «Οδηγός διαπλοκής» και «Serena».

 

  • Στην ταινία συμμετέχει η θετή κόρη του Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Ράφαελ.

 

  • Τρίτη συνεργασία για Ντέιβιντ Ο. Ράσελ, Τζένιφερ Λόρενς και Μπράντλεϊ Κούπερ, μετά τις ταινίες «Οδηγός αισιοδοξίας» και «Οδηγός διαπλοκής».

 

  • Τον Μάιο θα δούμε τη Τζένιφερ Λόρενς στην ταινία «X-Men: Απόκαλιψ», ως Μυστίκ.

 

  • Τον Απρίλιο θα δούμε το Ρόμπερτ Ντε Νίρο στην κωμωδία «Dirty Grandpa», στο πλευρό του Ζακ Έφρον.

 

  • Ο αρχικός τίτλος της ταινίας ήταν «Kay's Baptism».

 

Πίσω

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM. powered by HOTSoft.gr internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες