Εμμ. Πορτάλιου 3-5 74 132 Ρέθυμνο, Κρήτη.Τηλ.: 28310 29241. Fax: 28310 51403.E-mail: info@cinelandpantelis.gr
iphone application cinelandpantelis android application cinelandpantelis

ΜΗ ΣΒΗΣΕΙΣ ΤΟ ΦΩΣ

(Lights Out)

Όταν η Ρεμπέκα έφυγε από το πατρικό της, πίστεψε ότι άφησε πίσω της τους φόβους που στοίχειωναν τα παιδικά της χρόνια. Μεγαλώνοντας, δεν ήταν ποτέ σίγουρη τι ήταν αληθινό και τι όχι, αφότου έσβηναν τα φώτα... Τώρα, ο μικρός της αδερφός, ο Μάρτιν, βιώνει τα ίδια ανεξήγητα και τρομακτικά γεγονότα που κάποτε δοκίμασαν την πνευματική της υγεία και απείλησαν την ασφάλειά της. Μια τρομακτική οντότητα, που συνδέεται μυστηριωδώς με τη μητέρα τους, Σόφι, επανέρχεται στο προσκήνιο. Αυτή τη φορά όμως, η Ρεμπέκα θα πλησιάσει την αλήθεια, καθώς η ζωή όλων τους κινδυνεύει... όταν σβήνουν τα φώτα.


Μια ιστορία τρόμου που ελλοχεύει στο σκοτάδι, σε παραγωγή Τζέιμς Γουάν, σκηνοθέτη των ταινιών «Το κάλεσμα» και «Παγιδευμένη ψυχή».

 

Ηθοποιοί:

 

Τερέζα Πάλμερ, Γκάμπριελ Μπέιτμαν, Μπίλι Μπερκ, Μαρία Μπέλο, Αλεξάντερ ΝτιΠέρσια, Αλίσια Βέλα-Μπέιλι

Σκηνοθεσία:

 

Ντέιβιντ Φ. Σάντμπεργκ

Μουσική:

 

Μπέντζαμιν Γουόλφις

Παραγωγή:

 

Τζέιμς Γουάν, Λόρενς Γκρέι, Έρικ Χέισερερ

Σενάριο:

 

Έρικ Χέισερερ

Είδος ταινίας:

 

Μεταφυσικό θρίλερ

Καταλληλότητα:

 

Κ-15

Συνδέσεις:

 

Επίσημη ιστοσελίδα

  • Το σενάριο είναι βασισμένο στην ομώνυμη ταινία μικρού μήκους του Ντέιβιντ Φ. Σάντμπεργκ.

 

  • Ήδη ετοιμάζεται η συνέχεια της ταινίας.

 

  • Ο Ντέιβιντ Φ. Σάντμπεργκ χρησιμοποίησε όσο περισσότερο φυσικό φωτισμό. Κάποιες σκηνές γυρίστηκαν με μοναδικό φωτισμό έναν μικρό αριθμό κεριών.

 

  • Στο δωμάτιο του Μάρτιν υπάρχει μια αφίσα από την επερχόμενη ταινία της DC Comics, «Justice League».

 

  • Πρώτη μεγάλου μήκους ταινία για τον Ντέιβιντ Φ. Σάντμπεργκ.

 

  • Ο Γκάμπριελ Μπέιτμαν συμμετείχε στην ταινία «Annabelle».

 

  • Σύντομα θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της ταινίας της DC Comics, «Aquaman» (καλοκαίρι 2018), την οποία θα σκηνοθετήσει ο Τζέιμς Γουάν. Ως παραγωγός, συμμετέχει στις ταινίες «Annabelle 2» (Μάιος 2017) και «Παγιδευμένη ψυχή: Κεφάλαιο 4», (Οκτώβριος 2017).

 

  • Ο Ντέιβιντ Φ. Σάντμπεργκ θα σκηνοθετήσει την ταινία «Annabelle 2», τα γυρίσματα της οποία πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο και θα κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2017.

 

Πίσω

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM. powered by HOTSoft.gr internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες