Εμμ. Πορτάλιου 3-5 74 132 Ρέθυμνο, Κρήτη.Τηλ.: 28310 29241. Fax: 28310 51403.E-mail: info@cinelandpantelis.gr
iphone application cinelandpantelis android application cinelandpantelis

ΖΩΟΥΠΟΛΗ

(Zootropolis)

Η μοντέρνα μητρόπολη της Ζωούπολης δεν μοιάζει με καμία άλλη πόλη. Είναι ένα χωνευτήριο όπου κάθε είδους ζώο, από τον θηριώδη ελέφαντα μέχρι το μικροσκοπικό τρωκτικό, συνυπάρχει με το άλλο. Παρ’ όλα αυτά η πόλη είναι χωρισμένη σε κοινωνικές τάξεις βασισμένες σε προκαταλήψεις. Όταν η αισιόδοξη αστυνομικός Τζούντι Χοπς καταφθάνει, ανακαλύπτει ότι το να είσαι το πρώτο λαγουδάκι αστυνομικός ανάμεσα σε μεγαλόσωμα και σκληρά ζώα δεν είναι καθόλου εύκολο. Αποφασισμένη να αποδείξει την αξία της, αρπάζει την ευκαιρία να λύσει μια υπόθεση, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα συνεργαστεί με μια φλύαρη και παμπόνηρη αλεπού που ακούει στο όνομα Νικ Γουάιλντ. Έχουν λιγότερες από 48 ώρες στη διάθεση τους για να βρουν ένα εξαφανισμένο θηλαστικό.

Μετά την τεράστια επιτυχία του «Ψυχρά κι Ανάποδα» και των «Υπερέξι», η Disney ετοιμάζεται να κλέψει και πάλι τις καρδιές μας με τη νέα της ξεκαρδιστική περιπέτεια με πρωταγωνιστή... ολόκληρο το ζωικό βασίλειο! Η Ζωούπολη μας ξεναγεί σε έναν ευφάνταστο κόσμο γεμάτο απολαυστικούς χαρακτήρες και πανέξυπνες αναφορές σε αστυνομικές ταινίες. Ετοιμαστείτε να μάθετε πώς μιλάνε, ντύνονται, μετακινούνται και λύνουν τις υποθέσεις τους οι κάτοικοι μιας πολύβουης μεγαλούπολης που ανήκει αποκλειστικά στα ζώα!

 

Δανείζουν τις φωνές τους οι:  

Ιφιγένεια Στάικου, Γιάννης Στεφόπουλος, Ακίνδυνος Γκίκας, Φοίβος Ριμένας, Ντίνος Σούτης, Πέτρος Σπυρόπουλος, Ιωάννα Μιχάλα, Βεγγέλης Ρόκκος, Αργύρης Κανδύλης, Μαρία Αδάμου

Σκηνοθεσία:

 

Μπάιρον Χάουαρντ, Ριτς Μουρ, Τζάρεντ Μπους

Μουσική:

 

Μάικλ Τζιατσίνο

Παραγωγή:

 

Κλαρκ Σπένσερ

Σενάριο:

 

Τζάρεντ Μπους, Φιλ Τζόνστον

Είδος ταινίας:

 

Κινουμένων σχεδίων

Καταλληλότητα:

 

Κατάλληλη

Συνδέσεις:

 

Επίσημη ιστοσελίδα

  • Τη σκηνοθεσία έχουν αναλάβει οι Μπάιρον Χάουαρντ («Μαλλιά Κουβάρια», «Μπολτ»), Ριτς Μουρ («Ραλφ: Η επόμενη πίστα») και Τζάρεντ Μπους («Οι Υπερέξι»), τρεις από τους πιο έμπειρους στο κινούμενο σχέδιο δημιουργούς.

 

  • Το αρχικό σενάριο είχε πρωταγωνιστή το Νικ Γουάιλντ, το οποίο όπμως άλλαξε δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στο χαρακτήρα της Τζούντι Χοπς.

 

  • Σε μια σκηνή της ταινίας «Οι Υπερέξι» υπήρχε αφίσα της ταινίας «Ζωοούπολη».

 

Πίσω

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM. powered by HOTSoft.gr internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες