Εμμ. Πορτάλιου 3-5 74 132 Ρέθυμνο, Κρήτη.Τηλ.: 28310 29241. Fax: 28310 51403.E-mail: info@cinelandpantelis.gr
iphone application cinelandpantelis android application cinelandpantelis

BABY DRIVER

Ο Μπέιμπι, ένας χαρισματικός, νεαρός οδηγός ληστειών αφήνεται στους ρυθμούς του δικού του soundtrack και γίνεται ο καλύτερος στην πιάτσα. Όταν συναντά τη Ντέμπορα, το κορίτσι των ονείρων του, ο Μπέιμπι βλέπει την ευκαιρία να αποσυρθεί και ν' αποτινάξει από πάνω του την εγκληματική ζωή, κλείνοντας μια για πάντα παλιούς λογαριασμούς. Αλλά μετά από μια συμφωνία για να δουλέψει δίπλα σε ένα σκληρό αφεντικό, τον Ντοκ, θα τα ριψοκινδυνέψει όλα, αφού μια αποτυχημένη απόπειρα ληστείας θα απειλήσει την ζωή, την αγάπη και την ελευθερία του.

 

Ηθοποιοί:

 

Άνσελ Έλγκορτ, Κέβιν Σπέισι, Λίλι Τζέιμς, Έιζα Γκοναζάλες, Γιον Χαμ, Τζέιμι Φοξ, Γιον Μπέρνθαλ, Μίκα Χάουαρντ, Σ. Τζ. Τζόουνς

Σκηνοθεσία:

 

Έντγκαρ Ράιτ

Μουσική:

 

Στίβεν Πράις

Παραγωγή:

 

Νίρα Παρκ, Τιμ Μπίβαν, Έρικ Φέλνερ

Σενάριο:

 

Έντγκαρ Ράιτ

Είδος ταινίας:

 

Περιπέτεια

Καταλληλότητα:

 

Κ-15

Συνδέσεις:

 

Επίσημη ιστοσελίδα

  • Για την αρχική σκηνή όπου ο Μπέιμπι αγοράζει καφέ, πραγματοποιήθηκαν 28 λήψεις.

 

  • Ο Έντγκαρ Ράιτ είχε την ιδέα για τη συγκεκριμένη ταινία δύο δεκαετίες πριν. Μάλιστα, ένα δείγμα χρησιμοποιήθηκε στο video clip του «Blue Song» που σκηνοθέτησε για λογαριασμό των Mint Royale. Ένα μέρος του συγκεκριμένου video clip εμφανίζεται σε τηλεοπτικό δέκτη σε σκηνή της ταινίας.

 

  • Αρχικά, η ταινία επρόκειτο να γυριστεί στο Λος Άντζελες. Τελικά, τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην Ατλάντα, κάτι που επέσυρε σεναριακές αλλαγές.

 

  • Ο Άνσελ Έλγκορτ έχει εμφανιστεί στις ταινίες «Το λάθος αστέρι», «Η τριλογία της απόκλισης: Οι διαφορετικοί», «Η τριλογία της απόκλισης: Ανταρσία», «Η τριλογία της απόκλισης: Αφοσίωση» και «Χάρτινες πόλεις».

 

  • Στην ταινία εμφανίζονται σε τηλεοπτικό δέκτη πλάνα από τις ταινίες «Μπαμπούλας Α.Ε.» και «Fight Club».

 

  • Ο τίτλος της ταινίας προήλθε από το ομώνυμο τραγούδι των «Simon and Garfunkel», το οποίο ακούγεται στους τίτλους τέλους.

 

  • Έμα Στόουν, Μάικλ Ντάγκαλς, Λόγκαν Λέρμαν και Κλόι Γκρέις Μόρετζ ήταν υποψήφιοι για συμμετοχή στην ταινία.

 

  • Ο Έντγκαρ Ράιτ εμφανίζεται σε μια σκηνή της ταινίας.

 

  • Τρίτη συνεργασία για Τζέιμι Φοξ και Κέβιν Σπέισι μετά τις ταινίες «Αφεντικά για σκότωμα» και «Αφεντικά για σκότωμα 2».

 

  • Ο Σ. Τζ. Τζόουνς είναι στην πραγματικότητα κωφός.

 

Πίσω

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM. powered by HOTSoft.gr internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες