Εμμ. Πορτάλιου 3-5 74 132 Ρέθυμνο, Κρήτη.Τηλ.: 28310 29241. Fax: 28310 51403.E-mail: info@cinelandpantelis.gr
iphone application cinelandpantelis android application cinelandpantelis

EMOJI: Η ΤΑΙΝΙΑ

(The Emoji Movie)

Η ταινία ξεκλειδώνει τον μυστικό κόσμο που βρίσκεται μέσα στο smartphone σου. Κρυμμένος μέσα στο app της Μηνυματούπολης, που φιλοξενεί όλα τα emojis, τα οποία ελπίζουν πως κάποτε θα επιλεχτούν από κάποιον χρήστη. Σε αυτό τον κόσμο, κάθε emoji έχει μια συγκεκριμένη έκφραση στο πρόσωπό του - εκτός από τον Τζιν, ένα πληθωρικό emoji που έχει γεννηθεί χωρίς φίλτρο και «παίζει» με διαφορετικές εκφράσεις. Αποφασισμένο να γίνει κανονικό όπως τα υπόλοιπα, ο Τζιν ζητάει την βοήθεια του Κόλλα-Πέντε, του καλύτερου του φίλου και της μυστηριώδους χάκερ Ατίθασης. Μαζί θα ζήσουν μια επική, ανεπανάληπτη περιπέτεια μέσα από applications, το καθένα από τα οποία έχει το δικό του άγριο, μα διασκεδαστικό κόσμο, προσπαθώντας να ανακαλύψουν τον Κώδικα που θα επισκευάσει τον Τζιν. Αλλά όταν ένας μεγαλύτερος κίνδυνος απειλεί τα smartphones, τότε η μοίρα όλων των emojis εξαρτάται από τους τρείς φίλους, που πρέπει να σώσουν τον κόσμο (τους) πριν αυτός καταστραφεί.

 

Δανείζουν τις φωνές τους οι:

 

Δημήτρης Μακαλιάς, Τάνια Μπρεάζου, Jeremy, Μαίρη Ρετσίνα, Πάνος Σουρούνης

Σκηνοθεσία:

 

Τόνι Λεοντής

Μουσική:

 

Πάτρικ Ντόιλ

Παραγωγή:

 

Μισέλ Ράιμο Κουγιάτε

Σενάριο:

 

Τόνι Λεοντής, Έρικ Σίγκελ, Μάικλ Γουάιτ

Είδος ταινίας:

 

Κινουμένων σχεδίων

Καταλληλότητα:

 

Κατάλληλη

Συνδέσεις:

 

Επίσημη ιστοσελίδα

  • Μαζί προβάλλεται η μικρού μήκους «Puppy», βασισμένη στις ταινίες «Ξενοδοχείο για τέρατα».

 

  • Ο ελληνικής καταγωγής Τόνι Λεοντής έχει σκηνοθετήσει την ταινία «Ίγκορ», ενώ έχει εργαστεί στις «Ο δρόμος για το Ελ Ντοράντο», «Ο πρίγκιπας της Αιγύπτου» και «Μια τρελή, τρελή φάρμα».

 

  • Ο αρχικός τίτλος ήταν «Emojimovie: Express yourself».

 

  • Το καλοκαίρι του 2018 θα κυκλοφορήσει η ταινία «Ξενοδοχείο για τέρατα 3».
     

Πίσω

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM. powered by HOTSoft.gr internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες