Εμμ. Πορτάλιου 3-5 74 132 Ρέθυμνο, Κρήτη.Τηλ.: 28310 29241. Fax: 28310 51403.E-mail: info@cinelandpantelis.gr
iphone application cinelandpantelis android application cinelandpantelis

ΦΕΡΔΙΝΑΝΔΟΣ

(Ferdinand)

Η ταινία εξιστορεί τη ζωή ενός γιγαντιαίου ταύρου με μεγάλη καρδιά. Όταν θα τον περάσουν για επικίνδυνο κτήνος, θα τον αιχμαλωτίσουν, απομακρύνοντας τον από το σπίτι του. Αποφασισμένος να επιστρέψει στην οικογένεια του, θα οδηγήσει μία αταίριαστη ομάδα στην μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής τους. Με φόντο την Ισπανία, ο Φερδινάνδος αποδεικνύει πως δε μπορείς να κρίνεις έναν ταύρο από τα κέρατα του.

Από τα Blue Sky Studios και τον Κάρλος Σαλντάνια, τον σκηνοθέτη του «Ρίο», και εμπνευσμένο από το πολυαγαπημένο βιβλίο «The Story of Ferdinand» των Μονρό Λιφ και Ρόμπερτ Λόσον, το «Φερδινάνδος» είναι μία ταινία κινουμένων σχεδίων που σου ζεσταίνει την καρδιά.

 

Δανείζουν τις φωνές τους οι:

 

Μάριος Αθανασίου, Φοίβος Ριμένας, Αφροδίτη Αντωνάκη, Άντρια Ράπτη

Σκηνοθεσία:

 

Κάρλος Σαλντάνια

Μουσική:

 

Τζον Πάουελ

Παραγωγή:

 

Τζον Ντέιβις, Λίζα Μαρί Στέτλερ

Σενάριο:

 

Ρόμπερτ Λ. Μπέιρντ, Τιμ Φεντέρλ, Μπραντ Κόουπλαντ

Είδος ταινίας:

 

Κινουμένων σχεδίων

Καταλληλότητα:

 

Κατάλληλη

Συνδέσεις:

 

Επίσημη ιστοσελίδα

  • Υποψηφιότητα για Όσκαρ Καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων.

 

  • 2 υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα: Καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων και Τραγουδιού («Home»).

 

  • Ο Κάρλος Σαλντάνια έχει σκηνοθετήσει τις ταινίες «Η εποχή των παγετώνων 2: Η απόψυξη», «Η εποχή των παγετώνων 3: Η αυγή των δεινοσαύρων», «Ρίο», και «Ρίο 2».

 

  • Η ταινία είναι βασισμένη στο πολυαγαπημένο βιβλίο «The Story of Ferdinand» των Μονρό Λιφ και Ρόμπερτ Λόσον, το οποίο εκδόθηκε το 1936.

 

  • Το 1938 η Walt Disney διασκεύασε το βιβλίο σε μια μικρού μήκους ταινία κινουμένων σχεδίων με τίτλο «Ferdinand the Bull», η οποία απέσπασε το βραβείο Όσκαρ της αντίστοιχης κατηγορίας.

 

Πίσω

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM. powered by HOTSoft.gr internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες