Εμμ. Πορτάλιου 3-5 74 132 Ρέθυμνο, Κρήτη.Τηλ.: 28310 29241. Fax: 28310 51403.E-mail: info@cinelandpantelis.gr
iphone application cinelandpantelis android application cinelandpantelis

ΓΟΡΙΛΟΜΠΕΛΑΔΕΣ

(Floquet De Neu)

Ο Νιφάδας είναι πολύ γλυκός αλλά και πολύ ξεχωριστός, αφού είναι ο μοναδικός λευκός γορίλας στον κόσμο και το κύριο αξιοθέατο του ζωολογικού κήπου. Τα παιδιά τον λατρεύουν! Κάτι που δεν ισχύει όμως για τους άλλους γορίλες του κήπου, που τον απορρίπτουν λόγω της διαφορετικότητας του... Ο Νιφάδας τότε θα πάρει τη μεγάλη απόφαση να κάνει τα πάντα για να πάψει να είναι διαφορετικός! Με τη βοήθεια του καλύτερού του φίλου, ενός εκκεντρικού κόκκινου πάντα που ακούει στο όνομα Αϊλούρ, ο Νιφάδας σχεδιάζει μια μυστική αποστολή να γλιστρήσει έξω από το ζωολογικό κήπο. Και τότε ξεκινούν οι... Γοριλομπελάδες! Και οι δύο φίλοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με μάγισσες, επιστήμονες και πολλούς άλλους μπελάδες, χαρίζοντάς ατέλειωτες στιγμές γέλιου σε μικρούς και μεγάλους!

Είστε έτοιμοι για μια ξεκαρδιστική εμπειρία γεμάτη γοριλομπελάδες; Φέτος, μικροί και μεγάλοι θα βρεθούν παρέα με τον Νιφάδα και τους φίλους του σε ένα ταξίδι - ύμνο για τη διαφορετικότητα, την αγάπη και τη φιλία!

 

Ηθοποιοί:

 

Κλόντια Αμπάτε, Χοάν Σούλα, Πέρε Πόνσε, Έλσα Πατάκι, Φέλιξ Πονς

Δανείζουν τις φωνές τους οι:

 

Χρυσούλα Παπαδοπούλου, Χρήστος Συριώτης, Αφροδίτη Αντωνάκη, Γιάννης Στεφόπουλος, Γιώργος Σκούφης, Σοφία Παναηλίδου

Σκηνοθεσία:

 

Αντρέ Τζ. Σάερ

Μουσική:

 

Ζακαρίας Μ. ντε λα Ρίβα

Παραγωγή:

 

Χούλιο Φερνάντεζ

Σενάριο:

 

Αμέλια Μόρα, Άλμπερτ Βαλ

Είδος ταινίας:

 

Κινουμένων σχεδίων

Καταλληλότητα:

 

Κατάλληλη

  • Δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία για τον Αντρέ Τζ. Σάερ, μετά την «El ratón Pérez 2».

 

Πίσω

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM. powered by HOTSoft.gr internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες