Εμμ. Πορτάλιου 3-5 74 132 Ρέθυμνο, Κρήτη.Τηλ.: 28310 29241. Fax: 28310 51403.E-mail: info@cinelandpantelis.gr
iphone application cinelandpantelis android application cinelandpantelis

POWER RANGERS

Οι Power Rangers είναι η ιστορία πέντε καθημερινών εφήβων που πρέπει να μεταμορφωθούν σε κάτι εξωπραγματικό όταν μαθαίνουν ότι η μικρή πόλη που κατοικούν, η Έιντζελ Γκρόουβ, και ολόκληρος ο κόσμος βρίσκονται στα πρόθυρα της εξαφάνισης, εξαιτίας μίας επίθεσης από εξωγήινους. Οι ήρωές μας, επιλεγμένοι από την μοίρα, γρήγορα ανακαλύπτουν ότι αυτοί είναι που πρέπει να σώσουν τον πλανήτη. Αλλά, προκειμένου να το πετύχουν, πρέπει πρώτα να ξεπεράσουν τα προβλήματα που έχουν στην πραγματική ζωή και, πριν να είναι πολύ αργά, να ενώσουν τις δυνάμεις τους ως Power Rangers.

 

Ηθοποιοί:

 

Ντάκρε Μοντγκόμερι, Ναόμι Σκοτ, Αρ Τζέι Κάιλερ, Μπέκι Τζι, Λούντι Λιν, Μπιλ Χέιντερ, Μπράιαν Κράνστον, Ελίζαμπεθ Μπανκς, Σάρα Γκρέι

Σκηνοθεσία:

 

Ντιν Ισραϊλάιτ

Μουσική:

 

Μπράιαν Τάιλερ

Παραγωγή:

 

Χάιμ Σαμπάν, Μπράιαν Κασεντίνι, Μάρτι Μπόουεν, Βικ Γκάντφρι

Σενάριο:

 

Τζον Γκέιτινς

Είδος ταινίας:

 

Περιπέτεια φαντασίας

Καταλληλότητα:

 

Κ-12

Συνδέσεις:

 

Επίσημη ιστοσελίδα

  • Ο Μπράιαν Κράνστον είχε δανείσει τη φωνή του στην τηλεοπτική σειρά.

 

  • Ολική στροφή για τις λαστέξ στολές των Power Rangers. Παραγωγή και σκηνοθέτης αποφάσισαν ότι οι old-school υφασμάτινες στολές των πέντε υπερηρώων δεν εξυπηρετούν πλέον τους σκοπούς της ταινίας και γι’ αυτό τους έδωσαν ένα ολοκληρωτικό retouch, κάνοντάς τες περισσότερο hi-tech, προκειμένου να ενδυναμώσουν το εξωγήινο στοιχείο των πρωταγωνιστών.

 

  • Δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία για τον Ντιν Ισραϊλάιτ, μετά την «Almanac: Η μηχανή του χρόνου».

 

  • Η ηθοποιός Ελίζαμπεθ Μπανκς, που υποδύεται την Ρίτα Ρεπάλσα, έπρεπε να δουλέψει πολλούς μήνες με ειδικό γλωσσολόγο, προκειμένου να επινοήσουν και να αναπτύξουν μαζί μια διάλεκτο που να έχει τη δική της λογική και προφορά.

 

  • Αρχικά, η ταινία επρόκειτο να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2016.

 

  • Σε μία σκηνή της ταινίας, η κίτρινη Ranger, η Τρίνι, φοράει ένα μπλουζάκι που γράφει 1973, που είναι και η χρονολογία που γεννήθηκε η Θου Τρανγκ, η ηθοποιός που υποδύθηκε για πρώτη φορά την Τρίνι.

 

  • Το πρώτο trailer της ταινίας είχε πάνω από 150 εκατομμύρια προβολές στο διαδίκτυο τις πρώτες 48 ώρες κυκλοφορίας του.

 

Πίσω

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM. powered by HOTSoft.gr internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες