Εμμ. Πορτάλιου 3-5 74 132 Ρέθυμνο, Κρήτη.Τηλ.: 28310 29241. Fax: 28310 51403.E-mail: info@cinelandpantelis.gr
iphone application cinelandpantelis android application cinelandpantelis

ΤΖΑΜΑΪΚΑ

Ο Άκης οδηγεί ταξί και προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με τα χρέη του. O Τίμος είναι ένας διάσημος παρουσιαστής τηλεόρασης που ζει κάθε μέρα σα να είναι η τελευταία. Ο Άκης και ο Τίμος, δεμένοι από μικροί ως αδέλφια αποξενωμένοι όμως στην ενήλικη καθημερινότητά τους, πρωταγωνιστούν σε μια συγκινητική, τρυφερή, αισιόδοξη και άκρως ανθρώπινη ταινία για τη σαρωτική δύναμη της ζωής και την αδελφική αγάπη που ξεπερνάει όλες τις παρεξηγήσεις του παρελθόντος. Οι κοινές αναμνήσεις, τα ταξίδια μακρινά ως την Τζαμάικα - το άπιαστο όνειρο που μοιράστηκαν παιδιά, το αστείρευτο χιούμορ του Τίμου και η αγνή ψυχή του Άκη υφαίνουν μια σπαρταριστή και λυτρωτική ιστορία που σφύζει από χιούμορ, συναίσθημα και αγάπη για τη ζωή.

 

Ηθοποιοί:

 

Σπύρος Παπαδόπουλος, Φάνης Μουρατίδης, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Νικολέτα Κοτσαηλίδου, Μελέτης Ηλίας, Μαίρη Ευαγγέλου, Νίκος Παντελίδης, Ίρις Πανταζάρα, Παύλος Ορκόπουλος, Νίκος Ορφανός, Σοφιάννα Γρηγοριάδη

Σκηνοθεσία:

 

Ανδρέας Μορφονιός

Μουσική:

 

Θέμης Καραμουρατίδης

Παραγωγή:

 

Κώστας Λαμπρόπουλος, Γιώργος Κυριάκος

Σενάριο:

 

Γιώργος Φειδάς

Είδος ταινίας:

 

Κομεντί

Καταλληλότητα:

 

Κατάλληλη

Συνδέσεις:

 

Επίσημη ιστοσελίδα

  • Πρώτη μεγάλου μήκους ταινία για τον Ανδρέα Μορφονιό, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει, μεταξύ άλλων, τις τηλεοπτικές σειρές «Εκείνες κι εγώ», «Άκρως οικογενειακόν», «Ευτυχισμένοι μαζί», «Το σόι σου».

 

  • Σε σκηνή της ταινίας εμφανίζεται ο Ανδρέας Μορφονιός στο ρόλο του... σκηνοθέτη.

 

  • Ο Χρήστος Μάστορας ερμηνεύει το τραγούδι «Για όλα ικανοί» (Τζαμάικα), σε μουσική Θέμη Καραμουρατίδη και στίχους Οδυσσέα Ιωάννου, το οποίο ακούγεται στην ταινία.

 

  • Σε σκηνή της ταινίας εμφανίζονται οι Χρήστος Νικολόπουλος, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Βίκη Σταυροπούλου, Χρήστος Φερεντίνος.

 

  • Το σενάριο τη ταινίας είναι του Γιώργου Φειδά («Εντιμότατοι... κερατάδες», «Singles», «Η μάχη των φύλων», «Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος»), βασισμένο σε μια ιδέα του Φάνη Μουρατίδη.

 

  • Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Γιώργος Γιαννόπουλος και Γιώτα Νέγκα πραγματοποιούν guest εμφανίσεις.

 

  • Ο Μελέτης Ηλίας πρωταγωνιστεί στην ταινία «The Bachelor 2».

 

  • Ο Φάνης Μουρατίδης υπογράφει την καλλιτεχνική επιμέλεια της ταινίας.

 

Πίσω

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM. powered by HOTSoft.gr internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες