Εμμ. Πορτάλιου 3-5 74 132 Ρέθυμνο, Κρήτη.Τηλ.: 28310 29241. Fax: 28310 51403.E-mail: info@cinelandpantelis.gr
iphone application cinelandpantelis android application cinelandpantelis

ΑΡΙΕΛ, Η ΜΙΚΡΗ ΓΟΡΓΟΝΑ

Το θέατρο Δελφινάκι από την αρχή της διαδρομής του, που ξεκίνησε πριν από 30 χρόνια, παραμένει αφοσιωμένο στο κλασικό παραμύθι. Ο λόγος είναι προφανής. Η δυναμική αυτών των παραμυθιών που μεγάλωσαν τόσες γενιές είναι τεράστια και οι συμβολισμοί τους αμέτρητοι.

Φέτος έχουμε την χαρά να παρουσιάζουμε ένα από τα κορυφαία και πιο γνωστά παραμύθια του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν «Άριελ, η Μικρή Γοργόνα» σε θεατρική διασκευή Θανάση Λιούνη.

Ένα κλασσικό παραμύθι για παιδιά , όπου μέσα από την δράση, τις διάφορες κωμικές καταστάσεις , τη μουσική, τα τραγούδια και με όλο το σκηνικό διάκοσμο βγαίνει όλη εκείνη η ομορφιά των αισθημάτων που γεννά ένα παραμύθι.

Δουλέψαμε σε αυτόν τον σπουδαίο μύθο με κέφι και μεράκι και είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που θα τον μοιραστούμε μαζί σας.

 

Ηθοποιοί:   Ιωάννα Προσμίτη, Σοφιάννα Γρηγοριάδη, Γιάννης Κωστάρας, Πάτρικ Τοχουμίδης, Αναστασία Παντούση, Θανάσης Λιούνης
Σκηνοθεσία:   Γιώργος Γρηγοριάδης
Μουσική:   Γιώργος Ζελίνης
Σκηνικά-Σκηνογραφία:   Μαρίνα Κουγκάι
Κοστούμια:   Έφη Φωκά
Χορογραφίες:   Ζωή Γρηγοριάδου
Θεατρική διασκευή:   Θανάσης Λιούνης
Είδος παράστασης:   Παιδική
     
Πληροφορίες:   6932 931 731
Τιμές εισιτηρίων:  
  • Προπώληση (11.00-13.00 και 19.00-23.00, από το ταμείο του κινηματογράφου με αρίθμηση θέσεων): 6 €
  • Ταμείο: 8 €

  • Το παιδικό θέατρο «Δελφινάκι» μας έχει παρουσιάσει τα έργα «Η Χιονάτη και οι επτά υπέροχοι μουσικοί», «Ο μαγικός κόσμος της Παραμυθούπολης», «Ο μαγικός κόσμος της Παραμυθούπολης: Το κυνήγι του θησαυρού», και «Ο Πινόκιο στη χώρα του μαγικού νησιού».

Πίσω

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM. powered by HOTSoft.gr internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες