Εμμ. Πορτάλιου 3-5 74 132 Ρέθυμνο, Κρήτη.Τηλ.: 28310 29241. Fax: 28310 51403.E-mail: info@cinelandpantelis.gr
iphone application cinelandpantelis android application cinelandpantelis

ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΧΑΡΗ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ

Ένας πασίγνωστος ηθοποιός, που τον αποκαλούν «ιερό τέρας» ίσως γιατί είναι και λίγο τέρας σαν χαρακτήρας, βρίσκεται σε επαγγελματική οικονομική αλλά και συναισθηματική κρίση. Πόσο θα βαθύνει αυτή η κρίση, όταν θα εισβάλλει στη ζωή του μια νεαρή πληθωρική πεντικιουρίστα που του ζητάει να της διδάξει υποκριτική, αλλά και όταν μάθει ότι η εν διαστάσει σύζυγος του έχει πλέον δεσμό με έναν νεαρό αριβίστα δικηγόρο κατά πολλά χρόνια νεότερο της;

Το έργο του Χάρη Ρώμα, «Eίδα τον Χάρη με τα μάτια μου», που εύκολα θα μας κάνει να γελάσουμε αλλά και να κλάψουμε μέσα από κωμικές συγκρούσεις αλλά και στιγμές ιδιαίτερης συγκινησιακής φόρτισης, αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού. Μαζί του η Άννα Κουρή, η Αγγελική Λάμπρη («Νήσος 2: Το Κυνήγι του χαμένου θησαυρού», «Στο Παρά Πέντε») και ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης («Steps», «Κούκλες»).

 

Ηθοποιοί:   Χάρης Ρώμας, Άννα Κουρή, Αγγελική Λάμπρη, Λεωνίδας Καλφαγιάννης
Σκηνοθεσία:  

Χάρης Ρώμας

Σενάριο:  

Χάρης Ρώμας

Σκηνικά-Κοστούμια:   Έβελιν Σιούπη
Χορογραφίες:  

Παντελής Καναράκης

Είδος παράστασης:  

Κωμωδία

     

 

  • Χάρης Ρώμας και Άννα Κουρή έχουν συνεργαστεί στην θεατρική παράσταση «Ο Τζακ Νίκολσον έστριβε τα τσιγάρα» και τις τηλεοπτικές σειρές «Οι Μεν και οι Δεν» και «Δεληγιάννειο παρθεναγωγείο». Στην τελευταία, μάλιστα, συμμετείχε και ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης, υποδυόμενος τον γιο του Χάρη Ρώμα.

 

  • Η Αγγελική Λάμπρη συμμετείχε στην ταινία «Το Μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι», τα γυρίσμτα της οποίας πραγματοποιήθηκαν στη χώρα μας. Πρόσφατα την είδαμε στην κωμωδία «Νήσος 2: Το κυνήγι του χαμένου θησαυρού». Συμμετείχε, μεταξύ άλλων, στις τηλεοπτικές σειρές «Στο Παρά Πέντε», «Σαββατογεννημένες», «Γοργόνες» και «Άκρως Οικογενειακόν».

 

  • Ο Χάρης Ρώμας έγραψε και σκηνοθέτησε την παράσταση «Γηραιά ηθοποιός χάνει τον έλεγχο» στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης.

 

Πίσω

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM. powered by HOTSoft.gr internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες