Εμμ. Πορτάλιου 3-5 74 132 Ρέθυμνο, Κρήτη.Τηλ.: 28310 29241. Fax: 28310 51403.E-mail: info@cinelandpantelis.gr
iphone application cinelandpantelis android application cinelandpantelis

Η ΧΙΟΝΑΤΗ ΚΑΙ ΟΙ 7 ΥΠΕΡΟΧΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ

Το παιδικό θέατρο «Δελφινάκι» από την αρχή της διαδρομής του, πριν από 32 χρόνια, παραμένει αφοσιωμένο στο κλασικό παραμύθι. Ο λόγος είναι προφανής, η δυναμική αυτών των παραμυθιών που μεγάλωσαν τόσες γενιές είναι τεράστια και οι συμβολισμοί τους αμέτρητοι.


Φέτος έχουμε την χαρά να παρουσιάζουμε ένα από τα κορυφαία και πιο γνωστά, τη «Χιονάτη». Δουλέψαμε σε αυτόν τον σπουδαίο μύθο με κέφι και μεράκι και είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που θα τον μοιραστούμε μαζί σας.

 

Ηθοποιοί:   Σοφιάννα Γρηγοριάδου, Ιωάννα Προσμίτη, Γιάννης Κωσταράς, Έλενα Αθανασοπούλου, Πάτρικ Τοχουμίδης, Θανάσης Λιούνης
Σκηνοθεσία:   Γιώργος Γρηγοριάδης
Μουσική:   Σωτηρία Κολόζου
Σκηνικά-Σκηνογραφία:   Ελένη Ζελίνου
Κοστούμια:   Έφη Γαβροπούλου
Χορογραφίες:   Έλλη Λορέντη
Διασκευή:   Θανάσης Λιούνης
Ήχος-Φωτισμοί:   Γιώργος Ζελίνης
Είδος παράστασης:   Παιδική
Συνδέσεις:   Επίσημη ιστοσελίδα
     
Πληροφορίες:   693 29 31 731
Τιμή εισιτηρίου:   Προπώληση: 7 €, Ταμείο: 8 € (Έναρξη προπώλησης: Δευτέρα 06/03/17)

  • Το παιδικό θέατρο «Δελφινάκι» μας έχει παρουσιάσει τα έργα «Ο μαγικός κόσμος της Παραμυθούπολης», «Ο μαγικός κόσμος της Παραμυθούπολης: Το κυνήγι του θησαυρού», «Άριελ, η μικρή γοργόνα» και «Ο Πινόκιο στη χώρα του μαγικού νησιού».

 

Πίσω

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM. powered by HOTSoft.gr internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες