Εμμ. Πορτάλιου 3-5 74 132 Ρέθυμνο, Κρήτη.Τηλ.: 28310 29241. Fax: 28310 51403.E-mail: info@cinelandpantelis.gr
iphone application cinelandpantelis android application cinelandpantelis

Η ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ

Η Πεντάμορφη προσπαθώντας να σώσει την αδελφή της, προσφέρει τον εαυτό της ως αιχμάλωτη στο Τέρας. Ενώ το Τέρας προσπαθεί να δείξει στην Πεντάμορφη πως η αποκρουστική εμφάνισή του είναι αποτέλεσμα μιας λάθος απόφασης που πήρε πριν χρόνια, η Πεντάμορφη το σκάει από το παλάτι. Ο Στεφάν που διεκδικεί την Πεντάμορφη αποφασίζει να σκοτώσει το Τέρας, αλλά μόλις η όμορφη κοπέλα συνειδητοποιήσει την «αλήθεια» και των δύο παίρνει την σωστή απόφαση!


Ένα παραμύθι που παρουσιάζει με μοναδικό τρόπο τις παγίδες που μπορεί να πέσει κάποιος όταν εγκλωβιστεί στην εξωτερική εμφάνιση και την πόση αγάπη μπορεί να λάβει όταν «ψάξει» για την βαθύτερη ομορφιά που κρύβουμε όλοι μέσα μας.


Πιστό στο ραντεβού του το Μικρό Θέατρο Λάρισας, έπειτα από την τεράστια επιτυχία που σημείωσε σε όλη την Ελλάδα με τις θεατρικές παραστάσεις του, συνεχίζει με συνέπεια τις ποιοτικές παιδικές παραγωγές του από το 2009 και έρχεται για 8η χρονιά στην πόλη μας με το παραδοσιακό παραμύθι της Γαλλίδας συγγραφέως Γκαμπριέλ Σουζάν Μπαρμπό Ντε Βιλνέβ.

 

Ηθοποιοί:   Γιωργος Δάσκαλος, Αντιγόνη Καζαντζάκη, Άρης Πλιός, Μυρτώ Μπλάνα, Δήμητρα Καλεσιάκη
Σκηνοθεσία:   Μίμης Καπέρδος
Διασκευή:   Γιώργος Πούλης
Μουσική επιμέλεια:   Γιώργος Πούλης
Σκηνικά-Ειδικές κατασκευές:   Βαλεντίνο Βαλάσης
Κατασκευή κοστούμιών:  

Ελένη Ψύρρα

Σχεδιασμός φωτισμών:   Πασχάλης Λόκας
Σχεδιασμός κοστούμιών:
  Βαλεντίνο Βαλάσης
Γραφιστικά:   Στέλιος Καλογεράκης
Παραγωγή:   Μικρό Θέατρο Λάρισας
Είδος παράστασης:   Παιδική
Συνδέσεις:   Επίσημη ιστοσελίδα
     
Τιμές εισιτηρίων:  

Προπώληση (από το ταμείο του κινηματογράφου με αρίθμηση θέσεων): 7 €, Ταμείο: 9 €

Ώρες προπώλησης: 10.30-13.30 και 19.00-00.00

Πληροφορίες:   6974797109
  • Ώρες Παραστάσεων
  • Σάββατο 28/01/17: 17.00 και 18.30

  • Το Μικρό Θέατρο Λάρισας έχει παρουσιάσει τις παραστάσεις «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών», «Χάιντι: Το κορίτσι των Άλπεων», «Το Σκλαβί», «Ο Ροβινσώνας και ο Κρούσος», «Τα τρία γουρουνάκια», «Ο λαγός και η χελώνα (Μύθοι του Αισώπου)», «Η Κοκκινοσκουφίτσα και ο καλός λύκος», «Ο λύκος και τα 7 κατσικάκια».

 

Πίσω

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM. powered by HOTSoft.gr internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες