Εμμ. Πορτάλιου 3-5 74 132 Ρέθυμνο, Κρήτη.Τηλ.: 28310 29241. Fax: 28310 51403.E-mail: info@cinelandpantelis.gr
iphone application cinelandpantelis android application cinelandpantelis

Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΥΘΟΥΠΟΛΗΣ: ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ

Οι ήρωες του παραμυθιού, ο Πινόκιο, η Κοκκινοσκουφίτσα, η Γιασμίν, ο Αλαντίν, η Άριελ, η Σταχτοπούτα, ο Πίτερ Παν, η Έλσα και η Άννα προσπαθούν να βρουν ένα μεγάλο θησαυρό και μ' αυτόν να εκπληρώσουν τα όνειρά τους: να σταματήσουν τους πολέμους, να προστατεύσουν τα ζώα και να κάνουν τη γη μας καταπράσινη. Παρά τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν από τον Κάπτεν Χουκ και τη κακιά Μάγισσα, φτάνουν στο στόχο τους και ανακαλύπτουν ότι ο μεγαλύτερος θησαυρός του κόσμου είναι τα παιδιά.


Οι ήρωές μας στην πιο ωραία περιπέτειά τους, προσπαθώντας να προβάλλουν μέσα από τη δράση τις διάφορες κωμικές καταστάσεις, τη μουσική και τα τραγούδια, όλη εκείνη την ομορφιά των αισθημάτων που γεννάει ένα παραμύθι.
 

Ηθοποιοί:   Σοφιάννα Γρηγοριάδου, Κρυσταλλία Καννάκη, Θανάσης Λιούνης, Τζούλια Σπυροπούλου, Ιωάννα Προσμίτη, Ιωάννης Σιγάλας, Ιωάννα Σουλιώτη
Σκηνοθεσία:   Γιώργος Γρηγοριάδης
Μουσική:   Σωτηρία Κολόζου
Σκηνικά:   Ελένη Ζελίνου
Κοστούμια:   Ελπινίκη Λαμπρινού
Χορογραφίες:   Ζωή Φωκά
Ήχος-Φωτισμοί:   Γιώργος Ζελίνης
Είδος παράστασης:   Παιδική
Συνδέσεις:   Επίσημη ιστοσελίδα
     
Πληροφορίες:   693 29 31 731
Τιμή εισιτηρίου:   8 €

  • Το παιδικό θέατρο «Δελφινάκι» από την αρχή της διαδρομής του, που ξεκίνησε πριν από 30 χρόνια, παραμένει αφοσιωμένο στο κλασικό παραμύθι. Ο λόγος είναι προφανής, η δυναμική αυτών των παραμυθιών που μεγάλωσαν τόσες γενιές είναι τεράστια και οι συμβολισμοί τους αμέτρητοι.

 

  • Το παιδικό θέατρο «Δελφινάκι» μας έχει παρουσιάσει τα έργα «Ο μαγικός κόσμος της Παραμυθούπολης», «Άριελ, η μικρή γοργόνα» και «Ο Πινόκιο στη χώρα του μαγικού νησιού».

 

Πίσω

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM. powered by HOTSoft.gr internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες