Εμμ. Πορτάλιου 3-5 74 132 Ρέθυμνο, Κρήτη.Τηλ.: 28310 29241. Fax: 28310 51403.E-mail: info@cinelandpantelis.gr
iphone application cinelandpantelis android application cinelandpantelis

Ο ΠΙΝΟΚΙΟ

Η παιδική σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου παρουσιάζει το παιδικό θεατρικό έργο «Ο ΠΙΝΟΚΙΟ», ένα παραμύθι που έχει μεγαλώσει - αλλά και μεγαλώνει - γενιές και γενιές. Μία αξιόλογη παράσταση, που ανεβαίνει με επαγγελματίες ηθοποιούς γνωστούς από το θέατρο και την τηλεόραση.

Ο Σπύρος Ιωάννου, γνωστός από τις εμφανίσεις του σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές («Απαγορευμένη αγάπη», «Όταν ήμουν δάσκαλος», «Όλα τα κακά της μοίρας μου»), ταινίες, αλλά και τις επιθεωρήσεις του Μάρκου Σεφερλή τα τελευταία χρόνια, σκηνοθετεί τον κλασικό ήρωα του Κάρλο Κολόντι, ενώ εμφανίζεται στη σκηνή στο ρόλο του γάτου.

Η παιδική σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου επισκέπτεται την πόλη μας για τρίτη φορά φέτος, οι άλλες δύο ήταν με το «Μάγο του Οζ» σε σκηνοθεσία Χάρη Ρώμα και με «Τα καινούρια ρούχα του Βασιλιά», παραστάσεις οι οποίες αφήσανε πολύ καλές εντυπώσεις στους μικρούς και μεγάλους θεατές.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε 6944 28 39 35

 

Ηθοποιοί:   Ηλίας Παπακωνσταντίνου, Σπύρος Ιωάννου, Ζανό Ντάνιας, Στέφανος Αθανασόπουλος, Μύριαμ Χρονοπούλου
Σκηνοθεσία:   Σπύρος Ιωάννου
Μουσική:   Τάκης Μπινιάρης
Σκηνικά:   Art
Κοστούμια:   Σήλια Δεμίρη
Ήχος:   Γιώργος Βαζαίος
Παραγωγή:   Γιάννης Χριστόπουλος
Είδος παράστασης:   Παιδική
     
Τιμές εισιτηρίων:  

Προπώληση: 8 €, Ταμείο 10 €, Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ

Η προπώληση πραγματοποιείται:

  • Στο ταμείο του κινηματογράφου
  • Στο βιβλιοπωλείο «Κλαψινάκης» (Ηγ. Γαβριήλ 59)

ΠΩΣ ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ...

Ο Πινόκιο είναι ένας φανταστικός ήρωας που πρωτοεμφανίστηκε το 1883. Ήταν ο κεντρικός ήρωας στο ιταλικό παραμύθι. «Οι περιπέτειες του Πινόκιο» που έγραψε τότε ο συγγραφέας Κάρλο Κολόντι και από εκείνη την περίοδο ο Πινόκιο έχει εμφανιστεί με πολλές προσαρμογές.

 

ΠΩΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ...

Σκαλισμένος από τον γέρο-μαριονετίστα ξυλογλύπτη Τζεπέτο σε ένα μικρό χωρίο της γειτονικής μας Ιταλίας, δημιουργήθηκε ως ξύλινη μαριονέτα από δέντρο κερασιάς, έτσι μας αναφέρει το πρώτο παραμύθι που κυκλοφόρησε, ενώ τα ρούχα του είναι φτιαγμένα από Λουλουδιασμένο χαρτί, τα παπούτσια του από ξύλο και το καπέλο του από ψωμί.

Κάποια μέρα λοιπόν ο γερο-Τζεπέτο που σκάλιζε το δέντρο του, ακούει μία γλυκιά παιδική φωνούλα και το ξύλο να αρχίζει να κινείται! Ο γερο-Τζεπέτο δε μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε... ξαφνικά η μαριονέτα του να αρχίζει να περπατάει! Ο Πινόκιο ήθελε να γίνει και να μεγαλώσει όπως τα άλλα παιδιά της ηλικίας του. Έτσι λοιπόν αρχίζει η ιστορία της πιο αγαπημένης μαριονέτας στο κόσμο...

 

Πίσω

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM. powered by HOTSoft.gr internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες