Εμμ. Πορτάλιου 3-5 74 132 Ρέθυμνο, Κρήτη.Τηλ.: 28310 29241. Fax: 28310 51403.E-mail: info@cinelandpantelis.gr
iphone application cinelandpantelis android application cinelandpantelis

ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ

Ο Καραγκιόζης σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς, προσπαθεί να βρει χρήματα για να πληρώσει την εφορία και τον ΕΝΦΙΑ! Δε μπορεί να βρει δουλειά πουθενά και έτσι αποφασίζει να κόψει το μεγάλο δέντρο που βρίσκεται έξω απ' την παράγκα! Η εξέλιξη όμως των πραγμάτων είναι μαγική! Για να δούμε τα κατορθώματα του λαϊκού μας ήρωα... Τελικά θα κόψει το δέντρο; Θα καταφέρει να πληρώσει τους φόρους, ώστε να γλιτώσει απ' το κυνηγητό του Πασά και των αξιωματικών του; Τρέξατε, τρέξατε να δούμε όλοι μαζί τι θα συμβεί!

 

Τιμή εισιτηρίου:   5 €

Πληροφορίες:

 

694 35 35 230

Παραγωγή:   Θέατρο σκιών Θανάση και Κωστα Σπυρόπουλου
     
Συνδέσεις:   Επίσημη ιστοσελίδα

  • Δάσκαλος και μαθητής... πατέρας και γιος. Ο πατέρας Θανάσης Σπυρόπουλος, με 65 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο χώρο του Θεάτρου Σκιών Καραγκιόζη και ο γιος, Κώστας Σπυρόπουλος, άξιος συνεχιστής της παράδοσης, παρουσιάζουν την τέχνη του αυθεντικού Θεάτρου Σκιών Καραγκιόζη.

 

Πίσω

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM. powered by HOTSoft.gr internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες