Εμμ. Πορτάλιου 3-5 74 132 Ρέθυμνο, Κρήτη.Τηλ.: 28310 29241. Fax: 28310 51403.E-mail: info@cinelandpantelis.gr
iphone application cinelandpantelis android application cinelandpantelis

ΤΡΕΛΑΝΤΩΝΗΣ

Τι μπορεί να συμβεί στις ευάλωτες ηλικίες των παιδιών; Περιέργεια, ζαβολιές, ζημιές, παιχνίδι, επικίνδυνες περιπέτειες; Πού φτάνει η αγάπη τους και πού η παιδική αφέλεια; Ποιες οι σχέσεις τους με την ξενόφερτη δασκάλα που τους μαθαίνει ξένες γλώσσες;  Πού μπορεί να φτάσει ο Τρελαντώνης και τι σκανδαλιές δημιουργεί; Ποιός μπορεί να ορίσει τα σύνορα της παιδικής λογικής και με τι τρόπο; Ξυπνούν όνειρα , ξυπνούν αθώα παιχνίδια , ξυπνούν απίστευτες συγκρούσεις παιδιών και μεγάλων. Κι  ένας μαγικός κόσμος πλημυρισμένος από γέλιο, απίστευτο γέλιο παρελαύνουν στο εξαιρετικό κείμενο. Ακόμα κι οι Βασιλιάδες ή μάλλον ο Βασιλιάς στην χώρα μας είναι παρόν. Μα πάνω απ' όλα η τίμια, η αγνή ψυχή του παιδικού κόσμου που θα φέρει διλλήματα, σκέψεις κι ερωτήματα.

 

Το εξαίρετο μυθιστόρημα από τα χέρια της Γλυκερίας Καλαϊτζή, μιας από τις σημαντικότερες θεατρολόγους της Ελλάδας παίρνει σάρκα και οστά. Προσαρμόστηκε με μεγάλο σεβασμό στο αρχικό κείμενο από τον Μάνο Μανιά και θα το δούμε επί σκηνής. Ο Τρελαντώνης ενδείκνυται για όλες τις ηλικίες. Κανείς δεν μένει αδιάφορος, ούτε ο γονέας, ούτε ο δάσκαλος, ούτε το παιδί, ούτε το κοινωνικό σύνολο. Είναι μια πρόταση, είναι μια παράσταση που δεν πρέπει να χάσει κανείς, με την εγγύηση της Θεατρικής Σκηνής Ηρακλείου, του Μάνου Μανιά και της Πηνελόπης Δέλτα.

 

Ηθοποιοί:
  Σωτήρης Αγριανίδης, Χριστίνα Κουγιούρη, Μαρία Φαρσαρή, Ελευθερία Μπουράνη, Βαγγέλης Μετοχαράκης, Στέλλα Κορνίλη, Όλγα Κρεμιώτη 
Σκηνοθεσία:
  Μάνος Μανιάς
Παραγωγή:  

Θεατρική Σκηνή Ηρακλείου

     
     
Τιμές εισιτηρίων:   6 €, 8 €
Πληροφορίες:   2813 013 218, 69 32 85 86 24
     
Συνδέσεις:   Επίσημη ιστοσελίδα
     

  • Η Θεατρική Σκηνή Ηρακλείου ιδρύθηκε το 1983 και από τότε μέχρι και σήμερα βρίσκεται ανελλιπώς στα πολιτιστικά πράγματα.

 

  • Έχει ανεβάσει 51 θεατρικά έργα ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου.

 

  • Έχει ταξιδέψει σε ολόκληρο το νησί μας αλλά και σε πολλές πόλεις της Ελλάδας, καθώς και την Αμερική, την Κύπρο και τη μακρινή Αυστραλία με το έργο «Ζορμπά μάθε με να χορεύω».

 

  • Έχει λάβει πολλές φορές μέρος σε πανελλήνια φεστιβάλ θεάτρου και έχει βραβευτεί σε όλους τους τομείς (βραβείο ερμηνείας ανδρικού-γυναικείου ρόλου, σκηνοθεσίας, μουσικής, σκηνικών, επιλογής έργου, καλύτερης παράστασης κ.ά).

 

Πίσω

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM. powered by HOTSoft.gr internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες